Από την Παρασκευή μέχρι και σήμερα στη Λαμία πάνω από 20 άτομα πέρασαν από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας με συμπτώματα όπως διάρροια, εμετούς και πυρετό.

Μάλιστα 12 ασθενείς χρειάστηκε να νοσηλευτούν και παραμένουν για νοσηλεία στην Παθολογική Κλινική και στη βραχεία νοσηλεία του Νοσοκομείου.

Το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας επιβεβαίωσε εργαστηριακά την ύπαρξη σαλμονέλας και ενημέρωσε σχετικά τον ΕΟΔΥ.

Ο Οργανισμός με τη σειρά του ενημέρωσε τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Φθιώτιδας που θα ξεκινήσει ελέγχους σε καταστήματα της περιοχής για τον εντοπισμό της πηγής του προβλήματος.

Προσθέστε το iatronet.gr στο Discover

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Τα πιο ενυδατικά φρούτα
Τα φάρμακα κατά της παχυσαρκίας μειώνουν σημαντικά το βάρος, αλλά δεν βελτιώνουν την ποιότητα ζωής (Μελέτη)
Ε.Ε: 507 νοσοκομειακές κλίνες ανα 100.000 άτομα- Πόσες είχε η Ελλάδα