Μερίδες συνταγής: 4

Συστατικά

4 κουταλιές σούπας μουστάρδα Dijon
2 κουταλιές σούπας καφέ ζάχαρη
1 κουταλιά σούπας σως σόγιας
½ κουταλιά σούπας ελαιόλαδο
700 γρ. φιλέτο σολομού ωμό

Οδηγίες

Αναμίξτε τα πρώτα τέσσερα συστατικά με 1½ κουταλιές σούπας νερό. Ψήστε το φιλέτο σολομού. Η σως μουστάρδας μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως επάλειψη κατά το ψήσιμο ή ως σως μετά το ψήσιμο.

Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα

Μερίδα: ¼ συνταγής ή 150 γρ. σολομού με σως μουστάρδας
Θερμίδες: 241 kcal
Πρωτεΐνη: 34 γρ.
Υδατάνθρακες: 7 γρ.
Λίπος: 8 γρ.
Φυτικές Ίνες: 0 γρ.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ζεαξανθίνη: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το αντιοξειδωτικό των ματιών
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management
Ποια αντισυλληπτικά συνδέονται με πρόκληση όγκων στον εγκέφαλο