Μερίδες Συνταγής: 4
Συστατικά:

45 γρ. αμύγδαλα ανάλατα
2 κουταλιές σούπας σαφράν (saffron)
1 κουταλιά γλυκού αλάτι
1 κουταλιά γλυκού μαύρο πιπέρι
30 γρ. ψωμί ολικής αλέσεως
1 ασπράδι αυγού
600 γρ. φιλέτο ψαριού ωμό

Οδηγίες:

Αλέστε σε μίξερ τα αμύγδαλα, το ψωμί ολικής αλέσεως, το αλάτι, το πιπέρι και το σαφράν. Αλείψτε το φιλέτο ψαριού με το ασπράδι και εν συνεχεία πασπαλίστε το ψάρι με το μείγμα αμύγδαλου. Ψήστε στο φούρνο μέχρι το φιλέτο να είναι έτοιμο.

Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:

Μερίδα: ¼ συνταγής
Θερμίδες: 245 kcal
Πρωτεΐνη: 32 γρ.
Υδατάνθρακες: 8 γρ.
Λίπος: 9 γρ.
Φυτικές Ίνες: 3 γρ.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
GSK: Μήνυση κατά Pfizer-BioNTech για τις πατέντες των εμβολίων mRNA
Το Τai chi βελτιώνει την ποιότητα ύπνου ασθενών με προχωρημένο καρκίνο πνεύμονα [μελέτη]
Πώς θα αυξήσουμε την αντοχή μας