Υλικά

  • 1 μαρούλι
  • 1 σαλάτα (μαρούλι σγουρό)
  • 1 ματσάκι ρόκα
  • 1 ματσάκι κάρδαμο
  • 2 μικρά αντίδια (βγάζουμε τα εξωτερικά φύλλα)
  • 1 ματσάκι άνηθο
  • 1 ματσάκι ραπανάκια
  • 1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • λεμόνι
  • ελαιόλαδο
  • λίγες ελιές

Προετοιμασία
Καθαρίζουμε τα λαχανικά από τα εξωτερικά τους φύλλα τα οποία πετάμε. Τα πλένουμε καλά και τα κόβουμε.

Τα βάζουμε σε μεγάλο μπωλ.

Σε ένα βαζάκι ή σέϊκερ βάζουμε το αλάτι, το πιπέρι, το λεμόνι και το ελαιόλαδο και τα χτυπάμε για 1 λεπτό.

Περιχύνουμε την σαλάτα.

Διακοσμούμε με τα ραπανάκια για να υπάρχει χρώμα στη σαλάτα.

Ρίχνουμε από πάνω και τις ελιές.

Σαλάτα πράσινη

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Η κλιματική αλλαγή απειλεί την υγεία του 70% των εργαζομένων παγκοσμίως
Nέα προσέγγιση για τον καρκίνο του ήπατος που δεν αντιμετωπίζεται εύκολα
Ο ΕΟΔΥ για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Εμβολιασμών 21 - 27 Απριλίου