Υλικά

  • Φέτα
  • Ρίγανη
  • Ελαιόλαδο

Προετοιμασία
Κόβουμε κομμάτια αλουμινόχαρτου και τοποθετούμε μέσα από μία φέτα τυρί (πάχος 1 εκατοστού).

Ρίχνουμε πάνω λίγη ρίγανη και ελαιόλαδο και κλείνουμε το αλουμινόχαρτο.

Το βάζουμε σε προθερμασμένο δυνατό φούρνο για 15-20 λεπτά.

Είναι εξαίρετος μεζές.

Εναλλακτικά μπορούμε να προσθέσουμε και από μία φέτα ντομάτας.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Πώς ο κομμωτής μπορεί να εντοπίσει ασθένειες των μαλλιών και του δέρματος
Ο FDA ενέκρινε νέο φάρμακο για τις λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος γυναικών
Ο ΠΟΥ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την κατανάλωση αλκοόλ και καπνού από τους νέους