Υλικά

  • 4 μελιτζάνες
  • 300 γραμ. φέτα
  • 4 ντομάτες ώριμες
  • 100 γραμ. ελιές
  • 4-5 σκελίδες σκόρδου
  • βασιλικός
  • αλάτι, πιπέρι
  • λίγο ελαιόλαδο

Προετοιμασία
Κόβουμε τις μελιτζάνες κατά μήκος τις περνάμε με ελαιόλαδο (με πινέλο) και τις βάζουμε στο φούρνο να ψηθούν για μισή ώρα ή μέχρι η ψίχα τους να ψηθεί.

Βγάζουμε το ταψί από τον φούρνο ανοίγουμε την μαλακή ψίχα σε δύο τρία μέρη και βάζουμε κομμάτια από ντομάτες, ελιές, σκόρδο και φέτα.

Αλατοπιπερώνουμε πασπαλίζουμε με βασιλικό και το ξαναβάζουμε στο φούρνο για 15-20 λεπτά.

Σερβίρεται και κρύο είναι θαυμάσιος μεζές.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Λιγότερη καθιστική ζωή κατά μισή ώρα μειώνει την υπέρταση στους ηλικιωμένους [μελέτη]
‘’Η παιδιατρική στη σημερινή πραγματικότητα’’ - Διημερίδα στο Παπαγεωργίου
Εφαρμογή Ψηφιακών Εργαλείων για την Ποιότητα της Φροντίδας στον Ογκολογικό Τομέα