Η συνταγή είναι κινέζικη αλλά γίνεται πολύ εύκολα χρησιμοποιώντας φύλλα κρούστας.

Υλικά

  • 1 πακέττο φύλλο κρούστας
  • 2 φλυτζάνια τριμμένο λάχανο
  • 1 φλυτζάνι καρότο τριμμένο
  • 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 300 γραμ. χοιρινό κομμένο σε κύβους μικρούς
  • ½ φλυτζάνι ψιλοκομμένα κοτσάνια σέλινου.
  • 1/4 φλυτζανιού σάλτσα σόγιας
  • αλάτι, πιπέρι
  • 1/4 φλυτζανιού κόκκινο κρασί
  • αραβοσιτέλαιο

Προετοιμασία
Σε τηγάνι αντικολλητικό "τηγανίζουμε" τα λαχανικά και το χοιρινό με το κρασί και την σάλτσα σόγιας, για 5 λεπτά.

Αλατοπιπερώνουμε και το αφήνουμε να κρυώσει.

Κόβουμε τα φύλλα κρούστας σε 4 λωρίδες το κάθε ένα και βάζουμε επάνω λίγη γέμιση 1-2 κουταλιές.

Τυλίγουμε όπως τα τυροπιτάκια σε ρολλά.

Σ' αυτήν την φάση εάν θέλουμε τα τηγανίζουμε στο αραβοσιτέλαιο ή τα ψήνουμε στο φούρνο αφού τα έχουμε αλείψει με το λάδι μέχρι να ροδοκοκκινήσουν.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Μ. Κουκουράκης: Έρχονται ριζικές αλλαγές στην αντιμετώπιση του καρκίνου
Ζεαξανθίνη: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το αντιοξειδωτικό των ματιών
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management