Υλικά

  • 1 κρεμμύδι
  • ½ κιλό μανιτάρια (μικρά)
  • λίγο βούτυρο
  • 1 κουταλάκι κορν φλάουρ
  • 1 φλυτζάνι γάλα (χλιαρό)
  • μοσχοκάρυδο
  • αλάτι, πιπέρι

Προετοιμασία
Σωτάρουμε σε κατσαρόλα το κρεμμύδι, το βούτυρο προσθέτοντας και τα μανιτάρια.

Ρίχνουμε μέσα το κορν φλάουρ και ανακατεύουμε για λίγη ώρα.

Ρίχνουμε λίγο λίγο το γάλα και νερό όσο επιθυμούμε.

Το αφήνουμε να πάρει μια βράση.

Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο και αποσύρουμε από την φωτιά.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Κοινή πρωτοβουλία για την ανάδειξη της αξίας του εμβολιασμού έναντι λοιμωδών νοσημάτων
ΕΟΔΥ: 6 θάνατοι ασθενών με CoViD - Αύξηση ιικού φορτίου στα αστικά λύματα της Αττικής
Ελληνικά τα δύο πρώτα φαρμακεία παγκοσμίως που απέκτησαν την πιστοποίηση ''Pharmacists for the Future”