Υλικά

  • 1 ½ κιλό χταπόδι
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια (κομμένα)
  • ½ φλυτζάνι ελαιόλαδο
  • 2 σκελίδες σκόρδου (λιωμένες)
  • 4 κουταλιές ξύδι
  • αλάτι, πιπέρι
  • ρίγανη, μαϊντανός (ψιλοκομμένος)

Προετοιμασία
Πλένουμε το χταπόδι και το βάζουμε σε κατσαρόλα να βράσει. Χωρίς νερό και σε σιγανή φωτιά.

Το τρυπάμε να δούμε εάν μαλάκωσε.

Το αφήνουμε να κρυώσει και το κόβουμε σε πιατέλα.

Μέσα σε μπωλ ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και περιχύνουμε το χταπόδι.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
ΠΟΥ: Εντοπίστηκε ιός γρίπης των πτηνών σε αγελαδινό γάλα
Δεκάδες μεταλλάξεις του ιού της Covid σε άντρα που νοσούσε από κορωνοϊό για 1,5 χρόνο
Επίσκεψη Γεωργιάδη σε υγειονομικές μονάδες σε Κοζάνη και Φλώρινα