Εβδομάδα δωρεάν εξετάσεων και ενημέρωσης, με θέμα: ‘αναιμία - ένας εχθρός με πολλά πρόσωπα’ οργανώνει η Αιματολογική Κλινική του Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν στις 3-7/9/12 2012.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείνουν ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία για τις παραπάνω ημέρες από τις 10 πμ.-2 μ.μ. και την Τετάρτη 5/9/12 και το απόγευμα 3-7 μ.μ.

Κατά την επίσκεψη θα γίνεται:

- Δωρεάν προληπτικός έλεγχος για ύπαρξη αναιμίας με δωρεάν ιατρική εξέταση από Εξειδικευμένους Αιματολόγους, καθώς και δωρεάν Γενική Αίματος & ΔΕΚ (δικτυοερυθροκύτταρα) & επίχρισμα περιφερικού αίματος.

- Σε περίπτωση ανεύρεσης αναιμίας οι εξειδικευμένοι Αιματολόγοι αναλαμβάνουν τη διερεύνηση του αιτίου αυτής με διαγνωστικές εξετάσεις για τις οποίες θα ισχύει έκπτωση 50% στους ιδιώτες , ενώ με τη χρήση του ασφαλιστικού φορέα ΕΟΠΥΥ οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται χωρίς συμμετοχή.

- Σε κάθε περιστατικό αναιμίας μετά την ολοκλήρωση της διερεύνησης, θα δίδεται γραπτό ενημερωτικό σημείωμα για τη διάγνωση του αιτίου αυτής, καθώς και για τη συνιστώμενη θεραπευτική αγωγή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείνουν ραντεβού στα τηλέφωνα:

κατά τις ώρες 08:00-16:00 καθημερινά. τηλ: 210-6972 494 & τηλ. κέντρο 210 6972 000.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ζεαξανθίνη: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το αντιοξειδωτικό των ματιών
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management
Ποια αντισυλληπτικά συνδέονται με πρόκληση όγκων στον εγκέφαλο