Την...τιμητική τους είχαν τη Δευτέρα οι γραμματείς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στο πρόγραμμα του υπουργού Υγείας.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο κ. Γεωργιάδης καταπιάστηκε και με τους δύο, αποκαλύπτοντας την...κομμουνιστική, αλλά και την εξόχως σαρκαστική πλευρά του εαυτού του.

Η σαρκαστική πλευρά εκδηλώθηκε το πρωί, όταν ασχολήθηκε με τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος την Κυριακή είχε αναφέρει στην κεντρική επιτροπή του κόμματός του:

'Να μη βγαίνει ο υπουργός Υγείας και να κουνάει το δάκτυλο στην κοινωνία για τον ΕΟΠΥΥ. Για μία μεταρρύθμιση που όλοι συμφωνούμε και να παραδίδει μαθήματα αξιοκρατίας, τη στιγμή που πριν από λίγο καιρό διόριζε κομματικές διοικήσεις στα νοσοκομεία της χώρας'...

Κληθείς να σχολιάσει τη συγκεκριμένη αναφορά, ο υπουργός Υγείας φρόντισε να αδειάσει πλήρως τον νεαρό γραμματέα, συγχέοντάς τον εσκεμμένα με το ιστορικό στέλεχος της αριστεράς:

'Πήγε ο Μίμης Ανδρουλάκης στο ΠΑΣΟΚ και δεν το πρόσεξα';

Έσπευσε, μάλιστα, να στρέψει το μαχαίρι μέσα στην πληγή του κυβερνητικού εταίρου:

Στο διαλυμένο σημερινό ΠΑΣΟΚ, ο Μίμης Ανδρουλάκης προτίμησε να μην μετάσχει στη συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής...

Κομμουνιστής

Η κομμουνιστική του πλευρά αναδείχθηκε κατά τη συνάντηση που είχε το απόγευμα της ίδιας μέρας με τον επίσης νεαρό γραμματέα της ΝΔ κ. Ανδρέα Παπαμιμίκο.

Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο κ. Γεωργιάδης ανήρτησε στο twitter (όπως εξάλλου συνηθίζει) την πληροφορία και σχετική φωτογραφία (παρατίθεται πιο πάνω), με το εξής σχόλιο:

'Με τον γενικό γραμματέα της ΝΔ για τις κοινωνικές δράσεις του κόμματός μας'.

Το σχόλιο αντιμετωπίστηκε επικριτικά από τη γραμματέα πολιτικού σχεδιασμού του κόμματος κ. Ελίζα Βόζεμπεργκ, η οποία έσπευσε να του επισημάνει ότι δεν είναι 'γενικός γραμματέας', αλλά ΄γραμματέας'.

'Έχεις δίκιο, είναι και λίγο κομμουνιστικά αυτά', της απάντησε ο υπουργός Υγείας, ο οποίος απέσυρε το αρχικό 'ποστ' και το ανάρτησε με το σωστό τίτλο του κ. Παπαμιμίκου.

Μία ακόμη γεμάτη ημέρα για τον κ. Γεωργιάδη...

Δ.Κ.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Αλλαγές στην Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων Δημόσιας Υγείας
ΕΝΙΘ: Τεράστιες ελλείψεις στον αξονικό του "Ιπποκράτειου" Θεσσαλονίκης
"Γ. Γεννηματάς": Διασωληνώθηκε ο Δημήτρης Κόκοτας - Το ιατρικό ανακοινωθέν