Προβληματισμό προκαλούν οι περιπτώσεις εκδήλωσης σοβαρών προβλημάτων, σε χρονίως πάσχοντες στους οποίους η ΔΕΗ κόβει το ρεύμα.

Έπειτα από τον θάνατο της τετραπληγικής Ευτυχίας Παπαδάκη στα Χανιά τον περασμένο Αύγουστο, μία ακόμη περίπτωση φέρνει στο φως το “logotypos.gr” της Σύρου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ένας διαβητικός τύπου 1 και πατέρας τριών παιδιών, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο γενικό νοσοκομείο Σύρου.

Ο Αρτέμης Ρουσσουνέλος (φωτό) φέρεται να έκανε ένεση ινσουλίνης η οποία ήταν εκτός ψυγείου, καθώς την περασμένη Παρασκευή η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο σπίτι του, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Δήλι.

Τα αδέλφια του τόνισαν την απελπιστική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει, καθώς τόσο ο ίδιος όσο και συγγενείς του ζήτησαν βοήθεια από παντού, αλλά δεν βρήκαν την αναμενόμενη ανταπόκριση.

“Τον φέραμε στο νοσοκομείο ετοιμοθάνατο”, δήλωσε η μητέρα της συζύγου του, ενώ η αδελφή του τόνισε:

“Έκανε αναγκαστικά ένεση ινσουλίνης, η οποία βρισκόταν εκτός ψυγείου και μετά από μισή ώρα τον φέραμε στον νοσοκομείο. Είχε ανέβει πολύ το ζάχαρο. Έλεγε ότι έτσι κι αλλιώς χαμένος ήταν. Εμείς τού λέγαμε να μην τη κάνει.

“Η τραγική κατάσταση τον έσπρωξε να πάρει το μωρό του έξι μηνών και να αποπειραθεί να πέσει από την ταράτσα του σπιτιού του και τον έσωσε μια γυναίκα στο παραπέντε”, δήλωσε ο πατέρας της συζύγου του Αρτέμη Ρουσσουνέλου.

Χρωστάει

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, δεν είναι η πρώτη φορά που η ΔΕΗ του έκοψε το ρεύμα.

Το ποσό που χρωστάει στη ΔΕΗ ανέρχεται στα 3.200 ευρώ για το οποίο έχει γίνει διακανονισμός (300 ευρώ τον μήνα).

Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι έκανε ό,τι μπορούσε, πληρώνοντας 1.200 ευρώ μαζεμένα. Δεν πλήρωσε, όμως, τη δόση του Οκτωβρίου συν το τρέχον ρεύμα και του έκοψαν αμέσως το ρεύμα.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ζεαξανθίνη: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το αντιοξειδωτικό των ματιών
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management
Ποια αντισυλληπτικά συνδέονται με πρόκληση όγκων στον εγκέφαλο