Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, έλαβε μέρος στη σημερινή συγκέντρωση- μουσική διαμαρτυρία για το ασφαλιστικό που οργάνωσαν οι επιστημονικοί φορείς και οι εκπρόσωποι των ελευθέρων επαγγελματιών στο υπουργείο Εργασίας, με τη συμμετοχή καλλιτεχνών.
‘’Οι γιατροί της Αθήνας ένωσαν τη φωνή τους, με τους υπόλοιπους επιστημονικούς φορείς που πλήττονται από το νομοσχέδιο-έκτρωμα της κυβέρνησης που εξοντώνει τους ελεύθερους επαγγελματίες και θα οδηγήσει τη χώρα σε οικονομικό μαρασμό.’’
Ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ.Πατούλης δήλωσε ότι:
«Ο ΙΣΑ δεν θα επιτρέψει στην κυβέρνηση να καταστρέψει το παραγωγικό δυναμικό της χώρας και να οδηγήσει στη μετανάστευση και στην επαγγελματική εξαθλίωση χιλιάδες νέους επιστήμονες. Απαιτούμε την απόσυρση του κυβερνητικού σχεδίου και την έναρξη ουσιαστικού διαλόγου με όλους τους κοινωνικούς φορείς για τη δημιουργία ενός βιώσιμου ασφαλιστικού συστήματος».
Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ο νυχτερινός θόρυβος του κυκλοφοριακού επηρεάζει την καρδιομεταβολική υγεία [μελέτη]
Πώς επηρεάζουν τα αυγά την υγεία της καρδιάς
Θεμιστοκλέους: Δεν αποκλείεται νέα κορύφωση γρίπης εάν υποχωρήσει η θερμοκρασία