Το έκζεμα, η ψωρίαση και η δερματίτιδα αποτελούν επώδυνες δερματικές παθήσεις που συνοδεύονται από απολέπιση, έντονη ξηρότητα και ενοχλητικό κνησμό.

To νέο DermaSpray Intensive αποτελεί αποδεδειγμένα την πιο αποτελεσματική και πρακτική λύση για τις δερματικές αυτές παθήσεις. Η εύχρηστη μορφή του σε spray δεν κολλάει, καθιστά την εφαρμογή απλή και γρήγορη και επιτρέπει τη διείσδυση στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Τα συστατικά που περιέχει το προϊόν με κυρίαρχο το ιπποφαές αλλά και ποικίλα άλλα έλαια από δέντρα και φυτά γνωστά για τις αντιβακτηριδιακές, αντισηπτικές και καταπραϋντικές τους ιδιότητες καθιστούν το προϊόν 100% φυσικό και απόλυτα ασφαλές στη χρήση.

Απαλλαγμένο από κορτιζόνες, αντιβιοτικά, parabens, υπεροξείδια και άλλες χημικές ουσίες, το DermaSpray Intensive αποτελεί τη φυσική λύση που αντιμετωπίζει αποτελεσματικά παθήσεις όπως η ψωρίαση, το έκζεμα, η δερματίτιδα αλλά και άλλες δερματικές παθήσεις που συνοδεύονται από απολέπιση, ξηρότητα και κνησμό.

Το DermaSpray Intensive κυκλοφορεί στα φαρμακεία σε 3 συσκευασίες: των 50ml με προτεινόμενη λιανική τιμή 24,90 ευρώ, των 100ml με Πρ.Λ.Τ. 39 ευρώ και των 250ml με Πρ.Λ.Τ. 59 ευρώ.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Το ΕΣΥ σε αναζήτηση παθολόγων - Η κατάσταση σε 4 "κόκκινα" νοσοκομεία
Εγκαίνια της ανακαινισμένης Ψυχιατρικής Κλινικής του "Αγία Όλγα"
Συνταγές με χαμηλούς υδατάνθρακες για διαβητικούς