Ο "Καρκίνος...Μπορεί να νικηθεί" είναι το κεντρικό μήνυμα της ημερίδας που διοργανώνει ο Σύλλογος Καρκινοπαθών - Εθελοντών - Φίλων - Ιατρών "Κ.Ε.Φ.Ι." Αθηνών που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 52) από τις 10:00-19:00.

Επιστήμονες από το χώρο της υγείας διαφόρων ειδικοτήτων θα ενημερώσουν το κοινό για τις εξελίξεις στην πρόληψη και θεραπεία του καρκίνου.
Περιλαμβάνεται επίσης ενημερωτική ομιλία για τη μεταμόσχευση μυελού των οστών / αιμοποιητικών κυττάρων και η δυνατότητα εγγραφής στη Δεξαμενή Εθελοντών Δοτών.

Τα δείγματα θα ληφθούν από Ιατρούς Αιματολόγους, με τους οποίους θα μπορείτε να συζητήσετε και να λύσετε οποιαδήποτε απορία σας.

Σχετικά με το Κ.Ε.Φ.Ι.

Ο Σύλλογος Kαρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών "Κ.Ε.Φ.Ι ΑΘΗΝΩΝ”, ιδρύθηκε και ολοκλήρωσε τη νόμιμη σύστασή του την άνοιξη του 2004, με σκοπό να προσφέρει ψυχολογική υποστήριξη σε κάθε νέο ασθενή και την οικογένειά του. Στόχοι του Συλλόγου είναι να αποτελέσει στήριγμα στις δύσκολες στιγμές της διάγνωσης, του χειρουργείου και των θεραπειών, χώρο ανταλλαγής εμπειριών και συναισθημάτων με στόχο την αλληλοβοήθεια, δύναμη διεκδίκησης των δικαιωμάτων των ασθεών  (υγειονομικών, κοινωνικών, εργασιακών) και αφορμή για να ανατραπεί η αμηχανία της κοινωνίας και ο φόβος που συνοδεύει την ασθένεια του καρκίνου.

Οι τρόποι που μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα μέλη του Συλλόγου είναι :ΣΥΛΛΟΓΟΣ «Κ.Ε.Φ.Ι.» - Αθηνών, Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο - Μ.Κ.Ο. στη διεύθυνση : Αιτωλίας 33-35, ΤΚ 115 23, Αθήνα, τηλεφωνικά στο : 210 6468222 • Fax: 210 6468221. Ηλεκτρονικά μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στο site: www.anticancerath.gr, ή να στείλετε  e-mail στο: [email protected]

Επιπλέον Πληροφορίες

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ζεαξανθίνη: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το αντιοξειδωτικό των ματιών
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management
Ποια αντισυλληπτικά συνδέονται με πρόκληση όγκων στον εγκέφαλο