H Le Pin Aster είναι ένα νέο Premium brand στον χώρο των καλλυντικών, εμπνευσμένο από το πάθος των γυναικών για δέρμα πάντα νεανικό και με λάμψη. Η σειρά αναδεικνύει την νέα γενιά περιποίησης του δέρματος εκ των έσω, ομορφιά μέσω της σύγχρονης ευρωπαϊκής κοσμετολογίας. 

Η  Le Pin Aster συστήνει στην ελληνική αγορά νέες  ματ υφές, για όλους τους τύπους δέρματος, και beauty routines  που αλλάζουν τον τρόπο που φροντίζουμε το δέρμα μας. Οι φόρμουλες συνδυάζουν τα πιο εξελιγμένα βιοτεχνολογικά και κλινικά αποδεδειγμένα συστατικά της παγκόσμιας κοσμετολογίας, που φτάνουν στην 3η στοιβάδα της επιδερμίδας,  με 100%  φυτικά συστατικά που είναι γνωστά για τις ευεργετικές τους ιδιότητες.

Η ισορροπία  δραστικότητας και κλινικών μελετών της Ελβετικής εταιρείας που δομή το βασικό σούπερ αντιγηραντικό συστατικό της σειράς Le Pin Aster  είναι στο κέντρο της φιλοσοφίας  για την διατήρηση της νεότητας του δέρματος,  φυσικά και τα ευαίσθητα δέρματα,  με οδηγό την ανάπλαση του κολλαγόνου και της ελαστίνης εκ των έσο.

Κύρια και πολυτελής ουσία η πυκνογενόλη μαζί με υαλουρονικό αποτελεί μια νέα πρόταση φροντίδας για λείο, υγιές και φωτεινό δέρμα τώρα και για πάντα. H Le Pin Aster κάνει την είσοδο της στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά με 5 προϊόντα και ακολουθούν άλλα  τους επόμενους μήνες. 

Micellar 4 in 1:  CLEANSER and MAKE UP remover

 Αλλάζει τον τρόπο καθημερινού καθαρισμού του προσώπου αλλά και τον τρόπο με τον οποίο βλέπoυμε την αντιγήρανση συνολικά. Το micellar  είναι ένα καθημερινό cleanser, αλλά αφαιρεί και το μακιγιαζ τέλεια, απομακρύνει  τα νεκρά κύτταρα, το σμήγμα και τους ρύπους από τους πόρους και αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο και φωτεινό άμεσα. Περιέχει ένα cocktail 5 διαφορετικών συστατικών  pycnogenol®, Αλόη βέρα, εκχύλισμα μύρτιλλου, εκχύλισμα λεμονιού και βιταμίνη Β3, φτιαγμένο σε ροδόνερο. H πυκνογενόλη, οξυγονώνει και προσφέρει άμυνα στην οξείδωση που καταστρέφει την δομή των ινών του κολλαγόνου, ενισχύει επίσης την επικοινωνία μεταξύ των κυττάρων. Καθαρισμός και αντιγήρανση σε ένα βήμα καθημερινής φροντίδας .

Mask and Peeling, 2 in 1 είναι μία μάσκα πολλαπλών δράσεων αφού περιέχει και κόκκους ελαφρόπετρας για ελαφριά απολέπιση, καθαρίζει βαθιά, θρέφει, φωτίζει και μεταμορφώνει την όψη των διεσταλμένων πόρων από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Περιέχει, Pycnogenol®, Aloe vera,  κόκκους ελαφρόπετρας και ροδόνερο . Αποτοξίνωση, καθαρισμός και λείανση για δέρμα με λάμψη. Το δέρμα αποκτά ηρεμία και ισορροπία και μοιάζει σαν να έχει υποστεί φωτογραφική επεξεργασία. 

Premium face antiaging collection:  1.) 24hr Face Cream with UV filters, 2.) Intensive Serum, 3.) Eye cream.  Pycnogenol® + Hyaluronic and natural ingredients. All skin types.

 
Η premium collection της Le Pin Aster έχει δημιουργηθεί σε χαμομηλόνερο και όχι απλό νερό, που ξεραίνει την επιδερμίδα. Περιέχει πυκνογενόλη και υαλουρονικό στον απόλυτο συνδυασμό αντιγήρανσης,  όπου το πρώτο έχει σούπερ αντιοξειδωτική δράση και φτάνει στις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας, απορροφάται και δρα συστηματικά για την καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών και κάνει ανάπλαση του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Η καινοτόμα σειρά  της απόλυτης νεότητας είναι:

24Hr Face cream with UV filters (city protection-natural filters)

Ο καινοτόμος συνδυασμός Pycnogenol® (εκχύλισμα πεύκου των γαλλικών ακτών) μαζί με Hyaluroni , Aloe vera και Ribose, ενισχύει τον συνδετικό ιστό διατηρώντας τη σφριγηλότητα του δέρματος και την ανθεκτικότητα.

Intensive Serum

Ο απόλυτος ορός βαθιάς θρέψης, συνδυασμός Pychogenol,  πλούσιος σε αντιοξειδωτικά, Hyaluronic και Sodium PCA συμβάλλει αισθητά στην διατήρηση της σφριγηλότητας του δέρματος και στην ανθεκτικότητά του.

Eye cream

Βοηθάει στην μείωση των βαθιών ρυτίδων, τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους. Εμπλουτισμένη με Pycnogenol, Horse chestnut, Caffeine, Hyaluronic και Chamomille που ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου, βελτιώνουν την υφή του δέρματος και την ελαστικότητα.

Η premium collection line της Le Pin Aster είναι ένα προστατευτικό πέπλο, που προσφέρει ενυδάτωση μακράς διάρκειας και αφήνει ένα τρισδιάστατο προστατευτικό πλέγμα στην επιφάνεια της επιδερμίδας, που βελτιώνει τον φυσικό φραγμό του δέρματος, μειώνει την εξάτμιση της υγρασίας, προστατεύει από τις εξωτερικές επιθέσεις και δρα ταυτόχρονα από μέσα προς τα έξω για την ανάπλαση του δέρματος. Η βελτίωση της επιδερμίδας  είναι εντυπωσιακή, ακόμα και μετά από εφαρμογή 2 μόλις εβδομάδων.

Η Le Pin Aster  είναι μια εταιρεία καλλυντικών νέας γενιάς, που φτάνουν στην 3η στοιβάδα της επιδερμίδας, 100% natural, δερματολογικά ελεγμένα, υποαλλεργικά, με την βιοτεχνολογία του σήμερα, με συστατικά αναγνωρισμένα και με κλινικές μελέτες.  Αποκλείει από τις συνθέσεις της μια μακρά λίστα συστατικών που επιβαρύνουν το δέρμα (όπως parabens, τα σκληρά απορρυπαντικά, τα τεχνητά χρώματα, το οινόπνευμα κ.α.).

Η  Le Pin Aster δεν δοκιμάζεται σε ζώα, όπως και κανένα από τα trademark επώνυμα συστατικά της. 
Η  Le Pin Aster δεν περιέχει: parabens, mineral oils, silicones, sulphates, propylene glycol, phthalates, alcohol, GMO, PEGS, TEA, DEA, MI, formaldehyde, urea, mercury and bee venom.

H σειρά είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα φαρμακεία και spa. Ζητήστε τα από τον φαρμακοποιό σας. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2103004553 και στην σελίδα  www.lepinaster.com. Στα social media, instagram:@lepinaster, facebook: lepinaster, twitter: lepinaster

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Κάνε το όπως το "Γ. Παπανικολάου": Δεκάδες πρώιμες διαγνώσεις καρκίνου του πνεύμονα
ΠΟΥ: Εντοπίστηκε ιός γρίπης των πτηνών σε αγελαδινό γάλα
Δεκάδες μεταλλάξεις του ιού της Covid σε άντρα που νοσούσε από κορωνοϊό για 1,5 χρόνο