Τo Παίδων ΜΗΤΕΡΑ του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νυχτερινής Ενούρησης (30 Μαΐου 2017), προσφέρει τη δυνατότητα διαγνωστικής διερεύνησης νυχτερινής ενούρησης για παιδιά ηλικίας 6 έως 15 ετών στην προνομιακή τιμή των 20 ευρώ.

Η διερεύνηση περιλαμβάνει μία κλινική εξέταση από εξειδικευμένο Παιδοουρολόγο για την καταγραφή του ιστορικού του παιδιού, ενημέρωση των γονέων και λήψη οδηγιών για το κατάλληλο - ανάλογα με τις ανάγκες του παιδιού-  πρόγραμμα παρακολούθησης. Τρεις μήνες μετά την τήρηση των οδηγιών, κρίνεται απαραίτητη η διενέργεια Υπερηχογραφήματος νεφρών και ουροδόχου κύστεως, η οποία προσφέρεται στην προνομιακή τιμή των 30 ευρώ.

Την εξέταση μπορούν να αποκτήσουν όλοι όσοι επισκεφτούν την ιστοσελίδα του ΜΗΤΕΡΑ (www.mitera.gr) καθώς και τη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης https://www.facebook.com/Mitera.paidon από σήμερα Δευτέρα 29 Μαΐου έως την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017. Δηλώνοντας τα στοιχεία τους στην ειδική φόρμα συμμετοχής http://www.omilos-hygeia.gr/microsite/nuxterini-enourisi/ οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη διενέργεια της εξέτασης.

Στο Παίδων ΜΗΤΕΡΑ λειτουργεί το μοναδικό στην Ελλάδα -στον ιδιωτικό χώρο της υγείας- εξειδικευμένο Ιατρείο διαταραχών ούρησης για παιδιά & εφήβους με στόχο την ολοκληρωμένη διαγνωστική προσέγγιση και θεραπευτική αντιμετώπιση των διαταραχών ούρησης. To Ιατρείο απευθύνεται σε παιδιά με παθήσεις δυσλειτουργίας της ουροδόχου κύστης, όπως ενούρηση (ημερήσια ή νυχτερινή), υπερλειτουργική κύστη, συχνές λοιμώξεις του ουροποιητικού, νευρογενή κύστη και μετεγχειρητικά στενώματα ουρήθρας που μπορούν να επιφέρουν – εάν δεν αντιμετωπιστούν-  παροδική ή μόνιμη βλάβη στους νεφρούς. Διαθέτει σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό για τη διάγνωση και θεραπεία ακόμη και των πιο πολύπλοκων καταστάσεων, ενώ παράλληλα το ανθρώπινο δυναμικό είναι εξειδικευμένο και παρέχει συνεχή εκπαίδευση και υποστήριξη στα παιδιά και τις οικογένειές τους.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Μεγαλειώδες το συλλαλητήριο στο Λασίθι για τις ελλείψεις στην Υγεία
Ερευνητές στοχεύουν να θεραπεύσουν την οστεοαρθρίτιδα σε 5 χρόνια - Οι αρθρώσεις θα αυτοθεραπεύονται
Ερωτήματα χωρίς απάντηση για τις προληπτικές εξετάσεις κατά του καρκίνου τραχήλου της μήτρας