Τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Ποδηλασίας Χρήστο Βολικάκη, αναλαμβάνει να υποστηρίξει ως Υπερήφανος Χορηγός η Affidea Ελλάδος, θυγατρική εταιρεία του κορυφαίου φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας σε 16 χώρες στην Ευρώπη.

Ο Χρήστος Βολικάκης από τον Βόλο είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην ποδηλασία πίστας. Είναι ο πρώτος Έλληνας που κατέκτησε χρυσό μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, σημειώνοντας το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία της Ελληνικής ποδηλασίας. Διαθέτει ένα εντυπωσιακό βιογραφικό με πλήθος διακρίσεων όχι μόνο στις εγχώριες, αλλά και στις διεθνείς διοργανώσεις. Έχει επίσης εκπροσωπήσει τη χώρα μας τρεις φορές σε Ολυμπιακούς Αγώνες, κερδίζοντας την παγκόσμια αναγνώριση, ενώ έχει στεφθεί και Κυπελλούχος Κόσμου. Είναι σήμερα το Νο1 στην Παγκόσμια κατάταξη στο αγώνισμα του scratch & omnium.

Η Affidea Ελλάδος διέκρινε στον Χρήστο το όραμα και το ήθος, την προσήλωση και τη μαχητικότητα, υποστηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθειά του για περισσότερες αθλητικές διακρίσεις. Παράλληλα, ανέλαβε να παρέχει στον αθλητή ιατρικές υπηρεσίες προκειμένου να είναι σε ετοιμότητα να ανταποκριθεί στο προπονητικό του πρόγραμμα.

Έτσι, πριν αναχωρήσει την Δευτέρα 27 Ιουλίου για την Ιταλία, όπου προσκλήθηκε να συμμετάσχει στον πρώτο μετά Covid-19 διεθνή και με μεγάλη ιστορία αγώνα Sei Giorni Delle Rose-Fiorenzuola, ο χρυσός πρωταθλητής επισκέφτηκε το διαγνωστικό κέντρο της Affidea στην Καλλιθέα για τον απαραίτητο έλεγχο της υγείας του, διενεργώντας εξετάσεις προληπτικού χαρακτήρα με την μέθοδο της ανώδυνης αιμοληψίας, την οποία κατ’ αποκλειστικότητα διαθέτει η Affidea.

Η Affidea Ελλάδος εύχεται στον Χρήστο να συνεχίσει να διαγράφει λαμπρή πορεία με αμέτρητες και τεράστιες αγωνιστικές επιτυχίες.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος, κ. Θεόδωρος Καρούτζος, καλωσορίζοντας τον Έλληνα πρωταθλητή στην Affidea, τόνισε: «Αισθάνομαι υπερήφανος όταν στηρίζουμε τέτοιους αθλητές και ανθρώπους που θέτουν υψηλούς στόχους και τους υπηρετούν με άοκνη προσπάθεια, που προσφέρουμε την κλινική μας αριστεία για τη στήριξη της αριστείας στον αθλητισμό. Όλοι οι άνθρωποι της Affidea στεκόμαστε σταθερά στο πλευρό των δημιουργικών δυνάμεων που μπορούν να δώσουν στην Ελλάδα τη θέση που της αξίζει. Και ο αθλητισμός είναι η απόδειξη πως η Ελλάδα μπορεί!».

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Βολικάκης, αφού ευχαρίστησε τους ανθρώπους της Affidea για την απόφασή τους να αγκαλιάσουν την προσπάθειά του στον αθλητισμό, ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια της Affidea. Η παρουσία του Ομίλου είναι τεράστιο πλεονέκτημα. Αυτή την εποχή η ιδιωτική πρωτοβουλία είναι πολύτιμος σύμμαχος για εμάς τους αθλητές. Συνεχίζω την προσπάθεια με ακόμα μεγαλύτερη δύναμη και πίστη, και τη δέσμευση ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να σας κάνω υπερήφανους, τιμώντας τα Ελληνικά χρώματα σε όλες τις άκρες του κόσμου».

 

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ζεαξανθίνη: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το αντιοξειδωτικό των ματιών
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management
Ποια αντισυλληπτικά συνδέονται με πρόκληση όγκων στον εγκέφαλο