Η "ΕΜΕΙΣ" (Επιστημονική Μαστολογική Εταιρεία – Ίαση – Στήριξη) διοργανώνει με την ευγενική υποστήριξη της Κλινικής ΙΑΣΩ και της Β’ Κλινικής Μαστού του ΙΑΣΩ, Διαδικτυακή Διημερίδα με θέμα "Καρκίνος Μαστού και οι Σύγχρονες Προκλήσεις στην Κλινική Διαχείριση", το Σάββατο 7 Νοεμβρίου και την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 09:00.

Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής είναι ο κ. Γρηγόριος Ξεπαπαδάκης, MD, PhD, Χειρουργός Μαστού, Ιδρυτής και Πρόεδρος της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ., Διευθυντής Β’ Κλινικής Μαστού του ΙΑΣΩ.

Στόχος της διημερίδας είναι η συνεχιζόμενη ιατρική εκπαίδευση, η ενημέρωση για τα τελευταία δεδομένα που αφορούν στον Καρκίνο του Μαστού και την Κλινική Διαχείριση, καθώς και η προαγωγή της έρευνας. Η διαρκής εκπαίδευση και ενημέρωση νέων και παλαιότερων συναδέλφων, είναι σήμερα πολυτιμότερη από ποτέ. Η συμμετοχή σε υψηλού επιπέδου επιστημονικές συναντήσεις είναι απαραίτητη, για εξασφάλιση της ποιότητας στην ιατρική πράξη, σε ένα επιστημονικό και κοινωνικοοικονομικά απαιτητικό μεταβαλλόμενο περιβάλλον.  

Διακεκριμένοι Επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων θα αναπτύξουν ενδιαφέροντα και επίκαιρα θέματα.

Το διαδικτυακό σεμινάριο απευθύνεται σε χειρουργούς μαστού, γυναικολόγους, ακτινολόγους, ογκολόγους, ειδικούς υπερήχων και κλινικούς ιατρούς με βασικές και προηγμένες γνώσεις στις νόσους του μαστού.

Η Διημερίδα θα πραγματοποιηθεί μέσω "Live Streaming" και είναι απαραίτητη η προεγγραφή για όλους τους ενδιαφερόμενους.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 210 6383949 (Μαρίζα Καμηλάρη – Υπεύθυνη Εκδηλώσεων & Συνεδρίων ΙΑΣΩ).

Για δηλώσεις συμμετοχής:  Γραμματεία Σεμιναρίου, PRC Congress & Travel, Τηλ.: 210 7711673,  E-mail: [email protected]r

Ειδήσεις υγείας σήμερα
ΠΟΥ: Εντοπίστηκε ιός γρίπης των πτηνών σε αγελαδινό γάλα
Δεκάδες μεταλλάξεις του ιού της Covid σε άντρα που νοσούσε από κορωνοϊό για 1,5 χρόνο
Επίσκεψη Γεωργιάδη σε υγειονομικές μονάδες σε Κοζάνη και Φλώρινα