Χαμόγελα και χαρά προσέφερε το Ίδρυμα Παπαγεωργίου στα παιδιά των εργαζομένων. Για μια ακόμη φορά, φρόντισε να χαρίσει δώρα στα παιδιά, λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα.

Σε διαφορετικές συνθήκες, λόγω της πανδημίας COVID-19, αλλά με την ίδια χριστουγεννιάτικη διάθεση, τα περίπου 1.100 πολύχρωμα πακέτα με τα παιδικά δώρα έφτασαν στο Νοσοκομείο και μοιράστηκαν σε όλο το προσωπικό, προκειμένου να τα παραλάβουν τα παιδιά, μαζί με πολλές ευχές για χαρούμενες γιορτές.

Εξαιτίας της πανδημίας, η διασκεδαστική γιορτή που γίνεται κάθε χρόνο στο Νοσοκομείο, επίσης με την ευγενική χορηγία του Ιδρύματος Παπαγεωργίου, δεν θα μπορούσε φέτος να πραγματοποιηθεί. Ωστόσο, η διανομή των δώρων έστειλε το μήνυμα της αισιοδοξίας τόσο στους εργαζόμενους γονείς όσο και στα παιδιά, που περίμεναν με προσμονή το δώρο τους. Μπορεί φέτος να μην τους τα παρέδωσε ο αγαπημένος τους Άγιος Βασίλης, που εμφανίζεται  κάθε χρόνο στην καθιερωμένη γιορτή, αλλά οι εργαζόμενοι που ανέλαβαν να κάνουν τη διανομή, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, έκαναν ό,τι μπορούσαν για να μεταφέρουν σε όλο το Νοσοκομείο το κλίμα των Χριστουγέννων και να σκορπίσουν παντού την ελπίδα!

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ψυχολογική βοήθεια από το τηλέφωνο βοηθά στην καταπολέμηση της μοναξιάς και της κατάθλιψης των ηλικιωμένων [μελέτη]
Τα φάρμακα GLP-1RA για διαβήτη συνδέονται με αυξημένο κίνδυνο πνευμονίας εξ εισροφήσεως μετά από ενδοσκόπηση [μελέτη]
Η παχυσαρκία στην παιδική ηλικία διπλασιάζει τις πιθανότητες για μελλοντική εμφάνιση πολλαπλής σκλήρυνσης [μελέτη]