Την  ευκαιρία σε νεοσύστατες επιχειρήσεις του Λονδίνου να ανταγωνιστούν για ένα μερίδιο μιας επιχορήγησης ύψους   56 χιλ. λιρών, δίνει Pfizer Healthcare Hub.   

Με αυτήν την κίνηση, η Pfizer αναγνωρίζει ότι η τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένων των συσκευών, των εφαρμογών, των φορητών συσκευών, της τεχνητής νοημοσύνης και της εικονικής πραγματικότητας, διαδραματίζει έναν αυξανόμενο ρόλο στην παροχή και βελτίωση της υγειονομικής περίθαλψης και η εταιρεία στοχεύει να «στηρίξει και να επιταχύνει την καινοτομία σε αυτόν τον τομέα».

Ο Erik Nordkamp, ​​διευθύνων σύμβουλος της Pfizer UK, δήλωσε: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα ξεκινήσουμε το Pfizer Healthcare Hub εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Ζούμε σε μια χώρα που αποτελεί ήδη κέντρο καινοτομίας στο πλαίσιο της υγειονομικής περίθαλψης και ο στόχος μας είναι να επιταχύνουμε την επιτυχία των πιο λαμπρών νεοσύστατων επιχειρήσεων σε αυτόν τον τομέα και να τους βοηθήσουμε να κάνουν τη διαφορά στους ασθενείς».

Οι επιτυχημένες νεοσύστατες εταιρείες θα επωφεληθούν από την πρόσβαση στο δίκτυο παγκόσμιων εταίρων της Pfizer, συμπεριλαμβανομένου του NHS.

Ο κ. Hamish Graham, διευθυντής του Pfizer Healthcare Hub δήλωσε: "Ο κόμβος υγειονομικής περίθαλψης θα παρέχει μια πλατφόρμα στις νεοσύστατες εταιρείες που θα αξιοποιήσουν το παγκόσμιο δίκτυο της Pfizer, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αποκτήσουν πρόσβαση στην τεχνογνωσία, την κατανόηση και την καθοδήγηση μας.

Ανάλογα κέντρα υπάρχουν στη Νέα Υόρκη, το Βερολίνο και το Τελ Αβίβ, ενώ δημιουργούνται νέοι κόμβοι στη Στοκχόλμη, το Σίδνεϋ και το Τορόντο.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
1.026 πάσχοντες από αιμορροφιλία στην Ελλάδα - Εκστρατεία ευαισθητοποίησης #WearYourEverydayGenes
Νέα εξέταση ούρων θα μπορούσε να βοηθά άντρες να αποφύγουν τη βιοψία στον καρκίνο προστάτη
Γιατί είναι ξηρά τα χέρια μου;