Το αναπτυξιακό και οργανωτικό συμπόσιο της Φαρμακευτικής Εταιρείας SANTEN για τις χώρες της Ευρώπης, Μ. Ανατολής & Αφρικής (EMEA), με τίτλο «Winning Together», πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας μεταξύ 9-12 Απριλίου 2018.

Η SANTEN είναι η μεγαλύτερη φαρμακευτική εταιρεία παγκοσμίως με εξειδίκευση στα οφθαλμολογικά προϊόντα*. Η SANTEN αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από τη ΒΙΑΝΕΞ, η οποία έχει την ευθύνη για την διάθεση και προώθηση όλων των οφθαλμολογικών προϊόντων της.

Η Διοίκηση της ΒΙΑΝΕΞ, καθώς και στελέχη της, αντιπροσώπευσαν τη χώρα μας σε αυτή τη σημαντική συνάντηση. Η στρατηγική της ΒΙΑΝΕΞ είναι η προσήλωση στην αποτελεσματική συνεργασία με διεθνείς εταιρείες, όπως η SANTEN, με σκοπό να διασφαλίσει την πρόσβαση των Ελλήνων ασθενών σε καινοτόμες θεραπείες για την αντιμετώπιση σοβαρών οφθαλμολογικών παθήσεων.

Στο Συμπόσιο αυτό της SANTEN στην Αθήνα, έδωσαν το παρόν οι κ.κ.Akira Kurokawa, Πρόεδρος της SANTEN, Shigeo Taniuchi, Διευθύνων Σύμβουλος της SANTEN και Luis Iglesias, Επικεφαλής ΕΜΕΑ της SANTEN. Σε αυτή τη σημαντική συνάντηση συμμετείχαν επίσης 416 στελέχη από 32 χώρες της  Ευρώπης και την Ιαπωνία.

Η SANTEN ιδρύθηκε το 1890 στην Ιαπωνία και στη συνέχεια επέκτεινε τις δραστηριότητές της στις υπόλοιπες χώρες της Ασίας. Το 1993 εισήχθη στην αγορά των ΗΠΑ και 1 χρόνο αργότερα στην Ευρωπαϊκή αγορά μέσω της Γερμανίας.

Από το 1899, η SANTEN έχει σταθερή δέσμευση στην έρευνα, ανάπτυξη και προώθηση οφθαλμολογικών προϊόντων, προσφέροντας ένα σημαντικό αριθμό καινοτόμων προϊόντων.

Σήμερα, τα προϊόντα της SANTEN κυκλοφορούν σε 40 χώρες της Ευρώπης, Μ. Ανατολής και Αφρικής, με εργοστάσια παραγωγής και ερευνητικά κέντρα  στη Φινλανδία και στη Γαλλία.

 

*IMS/IQVIA MIDAS 2017 (full year sales)

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ζεαξανθίνη: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το αντιοξειδωτικό των ματιών
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management
Ποια αντισυλληπτικά συνδέονται με πρόκληση όγκων στον εγκέφαλο