Η Amgen και το Ίδρυμα Amgen ανακοίνωσαν αρχική δέσμευση ύψους έως 12,5 εκατομμυρίων δολαρίων για την υποστήριξη ενεργειών ελάφρυνσης του αντικτύπου του CΟVID-19 στις Ηνωμένες Πολιτείες και παγκοσμίως, με στόχο την αντιμετώπιση κρίσιμων αναγκών σε κοινότητες που επλήγησαν από την πανδημία. Τα κεφάλαια θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη των προσπαθειών αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης στις αμερικανικές και διεθνείς κοινότητες της Amgen, σε Οργανισμούς με επίκεντρο τους ασθενείς ενισχύοντας περαιτέρω τις δικές τους προσπάθειες ανταπόκρισης σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες και σε διεθνείς προσπάθειες που οργανώνονται από την Direct Relief και τους Διεθνείς Ιατρικούς  Οργανισμούς. Επιπροσθέτως, το Ίδρυμα Amgen θα ενισχύσει  τις δωρεές των εργαζομένων της Amgen σε όλο τον κόσμο που επιθυμούν να συνεισφέρουν με δικά τους κεφάλαια σε αυτές τις προσπάθειες στήριξης.

«Η πανδημία COVID-19 κινητοποιεί μια σειρά πρωτοφανών προκλήσεων για τους ανθρώπους, τις κυβερνήσεις και τα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης ανά τον κόσμο. Αποτελεί, επίσης, ένα άκρως τοπικό φαινόμενο που αναδεικνύει την έντονη ανάγκη να υποστηριχθούν άμεσα οι προσπάθειες στήριξης προς τις κοινωνίες για να επιβραδυνθεί η εξάπλωση του ιού και να βοηθηθούν όσοι επηρεάζονται άμεσα», δήλωσε ο Robert A. Bradway, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Amgen. «Ελπίζουμε η δέσμευσή μας αυτή  να βοηθήσει τους Οργανισμούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή να αντιμετωπίσουν επείγουσες ανάγκες, καθώς αρχίζουμε να κατανοούμε καλύτερα τις μακροπρόθεσμες ανάγκες των κοινοτήτων μας».

Τα δωρεάν ηλεκτρονικά προγράμματα εκμάθησης που υποστηρίζονται από το Ίδρυμα Amgen εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα για να βοηθήσουν τους σπουδαστές να συνεχίσουν την επιστημονική τους κατάρτιση κατά το κλείσιμο των σχολών, συμπεριλαμβανομένης της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας εκμάθησης LabXchange™ και Khan Academy. H LabXchange είναι μια δωρεάν ηλεκτρονική πλατφόρμα επιστημονικής εκπαίδευσης που αναπτύχθηκε από τη Σχολή Τεχνών και Επιστημών του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ και παρέχει στους χρήστες πρόσβαση σε εξατομικευμένες οδηγίες, εικονικές εργαστηριακές εμπειρίες και ευκαιρίες δικτύωσης σε ολόκληρη την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα. Η Khan Academy εμπλούτισε την προσφερόμενη βιβλιοθήκη της σε θέματα βιολογίας, με την υποστήριξη του Ιδρύματος Amgen, με περισσότερα από 300 βίντεο, 80 σετ ασκήσεων και 195 άρθρα.

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Mυοσκελετικές ενοχλήσεις: Ζεστό ή κρύο επίθεμα;
Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Gracell Biotechnologies Inc. από την AstraZeneca
Νεανικά ρευματικά νοσήματα: Αιτιολογία, νέες θεραπείες, ο ρόλος του παιδιάτρου