Σημαντική συμφωνία co-marketing του διαδερμικού συνδυασμού νιτρογλυκερίνης για τη στηθάγχη υπέγραψαν η Lavipharm και η Pfizer Hellas.

Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, το προϊόν θα διατίθεται στην ελληνική αγορά από το δίκτυο πωλήσεων της Pfizer Hellas και θα κυκλοφορεί με τη διεθνώς κατοχυρωμένη ονομασία της Lavipharm, Trinipatch. Το Trinipatch παράγεται στις εργοστασιακές εγκαταστάσεις της Lavipharm στην Παιανία και η εμπορική του διάθεση από την Pfizer Hellas θα ξεκινήσει από τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Το Trinipatch της Lavipharm είναι ένας διαδερμικός συνδυασμός νιτρογλυκερίνης για την αντιμετώπιση της στεφανιαίας νόσου και της καρδιακής ανεπάρκειας. Ειδικότερα, πρόκειται για διαδερμικό συνδυασμό 3ης γενιάς, που εξασφαλίζει ταχεία έναρξη δράσης και παρέχει υψηλή αποδέσμευση του δραστικού συστατικού, ενεργώντας αποτελεσματικά και με ασφάλεια.

H Lavipharm κυκλοφορεί το ίδιο προϊόν στην Ελλάδα με την εμπορική ονομασία Nitrong TTS, ενώ το εξάγει ως Trinipatch σε πολλές χώρες (Βέλγιο, Ολλανδία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Κύπρο, Καναδά), όπου διατίθεται από μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Lavipharm, κ. Θανάσης Λαβίδας, σχολιάζοντας τη συγκεκριμένη συνεργασία είπε: 'Η συμφωνία μας με την Pfizer, φαρμακευτική εταιρία που κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως, είναι άλλη μία επιβεβαίωση της πορείας μας στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης.

Το Trinipatch, το διεθνές προϊόν της Lavipharm που πωλείται με επιτυχία εδώ και 10 χρόνια, αποτελεί σημαντική δύναμη στη φαρέτρα των προϊόντων μας. Πιστεύω ότι αυτή η συμφωνία με την Pfizer θα είναι η αρχή μιας σειράς συνεργασιών στο μέλλον'.


Η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της Pfizer Hellas, κ. Κατερίνα Καρέλλα, δήλωσε σχετικά: 'Η συνεργασία της Pfizer Hellas με τη Lavipharm υπηρετεί την παγκόσμια φιλοσοφία της Pfizer, όπου ο τομέας έρευνας και ανάπτυξης βρίσκεται στις προτεραιότητες της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας.

Η συνεργασία μας με τη Lavipharm, μία αμιγώς ελληνική εταιρία με διεθνή δράση, είναι κίνηση εμπιστοσύνης και έμπρακτης στήριξης της ελληνικής επιχειρηματικότητας και των καινοτόμων πρωτοβουλιών των ελληνικών επιχειρήσεων'.

Η Pfizer ιδρύθηκε το 1849 και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 85 χώρες. Με προϊόντα που βρίσκονται στην πρώτη θέση της κατηγορίας τους και διατίθενται σε περισσότερες από 150 χώρες, με πρωτοποριακά προγράμματα έρευνας και ανάπτυξης νέων προϊόντων, κατέχει ηγετική θέση στον φαρμακευτικό χώρο παγκοσμίως.

Με αφετηρία το όραμά της 'Μαζί για έναν υγιέστερο κόσμο' και με προϊόντα καρδιαγγειακού συστήματος και μεταβολισμού, ψυχικής υγείας και νευρολογίας, αναπνευστικού συστήματος, αλλεργιών, λοιμωδών νόσων, ενδοκρινολογικών διαταραχών, ουρογεννητικού συστήματος, οφθαλμολογικά, ογκολογικά και προϊόντα για την αρθρίτιδα και το άλγος, η Pfizer βελτιώνει τη ζωή των ανθρώπων παγκοσμίως.

Επιπλέον, το Τμήμα Υγείας Ζώων διαθέτει προϊόντα ιατρικής φροντίδας για περισσότερα από 30 είδη βοοειδών και κατοικίδιων.

Πηγές:
euro2day.gr

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ερρίκος Ντυνάν: Καρδιολογική επέμβαση σε ασθενή 100 ετών!
Ο ψηφιακός φάκελος ασθενούς, η τεχνητή νοημοσύνη και η μεγάλη παγίδα
Αλαλούμ με το πρόγραμμα πρόληψης κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.