Στα 11,13 ευρώ ανά μετοχή, από 11,45 ευρώ προηγουμένως διαμορφώνει η Εθνική-Π&Κ (18/8) την τιμή-στόχο για την Κορρές, ενώ επαναδιατυπώνει την σύσταση 'overweight', σημειώνοντας πως η εταιρεία εμφάνισε ένα ακόμη τρίμηνο ανάπτυξης.
Όπως επισημαίνει η χρηματιστηριακή, οι πωλήσεις και τα EBITDA της Κορρές ήταν αρκετά υψηλότερα των εκτιμήσεων, ενώ τα καθαρά κέρδη ευθυγραμμίστηκαν με τις προβλέψεις.
Η Εθνική-Π&Κ τονίζει ότι παραμένει θετική για την εταιρεία, καθώς για ένα ακόμα τρίμηνο εμφάνισε ισχυρές λειτουργικές επιδώσεις, κάτι που αυξάνει την αισιοδοξία της χρηματιστηριακής ότι η Κορρές θα επιτύχει τις εκτιμήσεις για το 2008.
Επιπλέον, σημειώνει η χρηματιστηριακή, παρά την προσωρινή αύξηση του καθαρού χρέους, παραμένει θετική για τις επενδύσεις της εταιρείας σε θυγατρικές και συνεργαζόμενες εταιρείες, καθώς μέσω αυτών η Κορρές θα ενισχύσει και το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο, αλλά και την πρόσβασή της στις διεθνείς αγορές.
Η μετοχή της Κορρές ολοκλήρωσε την συνεδρίαση της 14ης Αυγούστου στα 8,9 ευρώ.
Πηγές:
euro2day.gr
Ειδήσεις υγείας σήμερα
"Όταν το σώμα μιλάει για την ψυχή" - Η Φυσικοθεραπεία στην Ψυχική Υγεία
Τα smartwatches βοηθούν στον εντοπισμό επικίνδυνων καρδιακών αρρυθμιών
Δυο μέρες κατανάλωσης βρώμης μειώνουν τα επίπεδα χοληστερόλης [μελέτη]