Το Hellenic Healthcare Group, ‘’με συνέπεια στις αρχές που έχει μέχρι σήμερα υιοθετήσει, αποφάσισε να παράσχει ακόμα μια, ιδιαίτερα σημαντική, βοήθεια στην τεράστια προσπάθεια που κάνει το Ελληνικό Δημόσιο για την διαχείριση της πανδημίας.

Λόγω του σημαντικού ρόλου της  συνεργασίας του ιδιωτικού τομέα Υγείας με το ΕΣΥ, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο, αποφάσισε να διαθέσει την  ιδιωτική κλινική Λητώ για νοσηλεία COVID-19 περιστατικών, ήδη από την προσεχή Πέμπτη 11/3/2021.

Σε πλήρη συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και τις αρμόδιες αρχές, το Λητώ θα τεθεί στην πρώτη γραμμή της μάχης για την αντιμετώπιση του νέου κορωνοϊού με το σύνολο των κλινών του και με πλήρη υποστήριξη από το σύνολο των υπόλοιπων νοσοκομείων του Ομίλου HHG (Υγεία, Metropolitan Hospital, Μητέρα, Metropolitan General και Creta InterClinic).

Σε συνέχιση της πολύμηνης, αδιάκοπης και άριστης συνεργασίας που είχε ο Όμιλος με το Υπουργείο Υγείας, το μέτρο αυτό έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά πολυάριθμων ενεργειών που έχουν στηρίξει την προσπάθεια αυτή. Όπως είναι γνωστό, από την πρώτη μέρα της υγειονομικής αυτής κρίσης, το HellenicHealthcare Group έχει παράσχει και εξακολουθεί να παρέχει στο Εθνικό Σύστημα Υγείας μεγάλο αριθμό κλινών ΜΕΘ, επανειλημμένη υποστήριξη με ειδικευμένο ιατρικό προσωπικό όπου παρέστη ανάγκη για την υποστήριξη του Δημοσίου Συστήματος Υγείας, καθώς και σημαντικό αριθμό κλινών νοσηλείας ανάλογα με τις ανάγκες του Υπουργείου Υγείας, όπως αυτές διαμορφώνονται από τον επιχειρησιακό σχεδιασμό για την ανάπτυξη κλινών νοσηλείας ασθενών με COVID-19.’’

«Στη μάχη αυτή δεν μπορεί να λείπει κανείς», επισημαίνεται από τον Όμιλο : «Το Hellenic Healthcare Group, ο μεγαλύτερος Όμιλος παροχής υπηρεσιών φροντίδας υγείας στην χώρα, φροντίζει για άλλη μια φορά να δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο. Θέλουμε εκ των προτέρων να ευχαριστήσουμε το προσωπικό μας, ιδιαίτερα το ιατρικό και νοσηλευτικό, για την σημαντική τους συμβολή στην προσπάθεια αυτή καθώς και για την κατανόησή τους στις πρόσκαιρες αλλαγές που θα γίνουν για να υποστηριχθεί το έργο του Λητώ. Παράλληλα, θέλουμε να διαβεβαιώσουμε ότι, αμέσως μετά την λήξη της σύντομης αυτής περιόδου, θα ληφθεί μέριμνα για την άμεση επαναλειτουργία του Λητώ με όρους απόλυτης ασφάλειας για το προσωπικό και τους ασθενείς».

 

 

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
HΠΑ: Οι τιμές των συνταγογραφούμενων φαρμάκων αυξήθηκαν κατά 40% την τελευταία δεκαετία
Ηλιακό έγκαυμα:  Πώς θα θεραπευτώ γρηγορότερα
Καρδιακή προσβολή: Οι άντρες ή οι γυναίκες χάνουν περισσότερα χρόνια;