Τετάρτη, 19 Μαΐου 2021
Γυναίκα, 33 χρονών, 64 κιλά, 162 ύψος

Ιστορικό

εκανα επαναληπτικεσ εξετασεις για να δω το θυροειδη μου ..κανω καθε χρονο για δω τη δοσολογια χαπιου

Ερώτηση

καλημερα σας , εκανα εξετασεις προκειμενου να δω το θροειδη σ αυτες η βιταμινη β12 ειναι 173 με 165 -225 ενδιαμεσο και το φυσιολογ απο 225 -1000 αλκαλικη φωσφαταση 69 με φυσιολ τιμη 23-104 ths 1.03 με φυσιολ τιμη 0.27-4.7 ft4 1.63 0.7- 2//// pth 30 με φυσιολ τιμη 15-65 ///ct 3.9 με <11.5 /// tg 14.4 με <78 προληπτικα ca 15-3 14.1 me <33 /// ca 19-9 3.28.. οι αιματολογικες εξετασεις ειναι μια χαρα απλα ο απολυοτς αριθμος στα λεφοκυτταρα ειναι 3.60 κ με τ.α 1,01- 3.38 και τα μ. μονοπυρηνα 1.03 με τ.α 0.00 -0.82.. επισης ημουν πολυ αγχωμενη τοτε και περιμενα κ περιοδο.. επισης να ενημρωσω οτι η βιταμηνη d ειναι 10.7 .. να ανησυχω ?