ΥΠΕΡΠΑΡΑΘΥΡΕΟΕΙΔΙΣΜΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ......ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑΤΙ???

Σκεφτείτε τα συμπτώματα που μπορεί να προκαλέσει αυτή η ασθένεια: για παράδειγμα, πέτρες στα νεφρά, άμμος / κρυστάλλους στην ουροδόχο κύστη...

Σάββατο, 26 Αυγούστου 2017, 16:14
HYPERPARATHYROIDISM SUPPORT AND INFORMATION

Σκεφτείτε τα συμπτώματα που μπορεί να προκαλέσει αυτή η ασθένεια: για παράδειγμα, πέτρες στα νεφρά, άμμος / κρυστάλλους στην ουροδόχο κύστη, οστεοπενία / οστεοπόρωση, κόκκινο μάτι, προβλήματα της χοληδόχου κύστης και του παγκρέατος, κατάθλιψη? σύγχυση, άυξυση / απώλεια βάρους, έντονη εξάντληση, μυϊκή αδυναμία, οστικός πόνος? οδοντικά προβλήματα και πολλά άλλα….
Ας ξεκινήστε να ρωτάτε τον γιατρό ΓΙΑΤΙ? Γιατί έχω αυτό το πρόβλημα? Θα μπορούσε να είναι επειδή έχω υπερπαραθυρεοειδισμό? Θα μπορούσατε να μου δώσετε εξετάσεις για να ελέγξω τα επίπεδα PTH και ασβεστίου μου?
Δεδομένου ότι πολλοί γιατροί συχνά αγνοούν ή δεν δίνουν μεγάλη προσοχή στα συμπτώματα, μερικές φορές για πολλά χρόνια, λέγοντας ότι δεν είναι τίποτα, είναι εμμηνόπαυση, είναι μόνο λίγο πάνω από το όριο, γερνάτε, να πίνετε περισσότερο νερό, εργάζεστε πολύ σκληρά , κτλ, πρέπει να επιμείνετε και να κάνετε ό, τι μπορείτε για να κάνετε τις βασικές εξετάσεις. Θυμηθείτε, όσο νωρίτερα θα πάρετε μια διάγνωση και κάνετε την επέμβαση, τόσο νωρίτερα το κακό που γίνεται στο σώμα σας θα σταματήσει και μπορείτε να αρχίσετε να ανακτήσετε την ηγεία σας ξανά. Εάν δεν αρχίσετε να ρωτάτε ΓΙΑΤΙ, η ζημιά στο σώμα σας θα χειροτερέψει ...
Όταν συνομιλείτε με φίλους και συγγενείς και τους ακούτε να διαμαρτύρονται για θέματα υγείας που μπορεί να σχετίζονται με τον υπερπαραθυρεοειδισμό, να τους πείτε για την ασθένεια και να τους συμβουλεύσετε να κάνουν έξετάσιες έτσι ώστε εάν έχουν την ασθένεια, να κάνουν την επέμβαση και να γίνουν καλά.
Και σε εκείνους από εμάς που έχουν διαγνωστεί και έχουμε κάνει την επέμβαση, ρωτήστε τους εαυτούς σας: αν είχατε γνωρίσει για τον υπερπαραθυρεοειδισμό πριν, και αρχίσατε να ρωτάτε τους γιατρούς ΓΙΑΤΙ είχατε τέτοια συμπτώματα, πόσο πιο γρήγορα νομίζετε ότι μπορεί να είχατε θεραπευτεί?

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ