Το Βήμα του ΑσθενήΠαθήσεις - Χρόνιες παθήσειςΔιάγνωση των χρόνιων παθήσεων

ΥΠΕΡΠΑΡΑΘΥΡΕΟΕΙΔΙΣΜΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ....πριν την επέμβαση

Απάντηση στο θέμα
Εκτύπωση
Χρήστες αυτή τη στιγμή: 8273 επισκέπτες - 3 συνδεδεμένοι  
Θέματα που έχω συνεισφέρει ή ακολουθώ
Προβολή

HYPERPARATHYROIDISM SUPPORT AND INFORMATION
Μέλος

Εγγραφή: 17/7/2017
Δημοσιεύσεις: 62

Δημοσίευση: 5 Οκτωβρίου 2017

Αφορά: Ωτίτιδα, Ψωριασική αρθρίτιδα, Ψωρίαση, Χρόνιος Πόνος, Χρόνια Ρινίτιδα, Χρόνια Μυελογενής Λευχαιμία, Χρόνια Κόπωση, Χρόνια Αναπνευστική Πνευμονοπάθεια, Φυματίωση, Υποθυροειδισμός, Υπέρταση, Υπερθυροειδισμός, Τύφλωση, Τροφική αλλεργία, Σχιζοφρένεια, Συστηματικός Ερυθηματώδης Λύκος, Σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου, Σύνδρομο Tourette, Σύνδρομο Rett, Σύνδρομο Prader - Willi, Σύνδρομο Down, Σύνδρομο Cushing, Συγγενείς Καρδιοπάθειες, Στεφανιαία νόσος, Σπάνιοι Καρκίνοι, Σκολίωση, Σκλήρυνση Κατά Πλάκας / Πολλαπλή Σκλήρυνση, Σκληρόδερμα, Σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα, Σαρκοείδωση, Ρευματοειδής Αρθρίτιδα, Πρωτοπαθείς Ανοσοανεπάρκειες, Προστάτης, Πρεσβυωπία, Πολυκυστικές ωοθήκες, Πνευμονική Υπέρταση, Πνευμονία, Παθήσεις των φωνητικών χορδών, Οφθαλμική Αλλεργία, Ουρολοίμωξη, Οστεοπόρωση, Οστεοαρθρίτιδα, Οζώδης Σκλήρυνση, Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία, Νόσος του Πάρκινσον, Νόσος του Hantington, Νόσος του Chron, Νόσος Κοιλιοκάκη, Νόσος κινητικού Νευρώνα , Νόσος Pompe, Νόσος Kawasaki, Νόσος Hodgkin's, Νόσος Hashimoto, Νόσος Gravis, Νόσος Gaucher, Νόσος Fabry, Νεφροπάθεια, Νευροϊνωμάτωση τύπου Ι και ΙΙ, Νεανικός Διαβήτης, Μυωπία, Μυελοΐνωση, Μυασθένεια Gravis, Μηνιγγίτιδα, Μελάνωμα , Λιθίαση, Λευχαιμία, Κώφωση , Κύφωση, Κυστική Ίνωση, Κληρονομικό Αγγειοοίδημα, Κινητικά προβλήματα, Κερατόκωνος, Καταράκτης, Κατάθλιψη, Καρκίνος των Ωοθηκών, Καρκίνος των Οστών, Καρκίνος των Όρχεων, Καρκίνος του Προστάτη, Καρκίνος του Πνεύμονα, Καρκίνος του Μαστού, Καρκίνος του Θυρεοειδούς, Καρκίνος του Ήπατος, Καρκίνος του Δέρματος, Καρκίνος Παγκρέατος, Καρδιακή ανεπάρκεια, Ιστιοκύττωση, Ιδιοπαθής Θρομβοκυτταρική Πορφύρα, Ιγμορίτιδα, Θρομβοφιλία, Ηπατίτιδα, Επιληψία, Ενδομητρίωση, Έμφραγμα, Εμμηνόπαυση, Εκφύλιση ωχράς κηλίδας, Εγκυμοσύνη, Εγκεφαλικό Επεισόδιο, Δρεπανοκυτταρική Αναιμία / Θαλασσαιμία, Διπολική Διαταραχή, Διαταραχές του ύπνου, Διαβήτης τύπου ΙΙ, Διαβήτης τύπου Ι, Γρίπη, Γλαύκωμα, Γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, Γαστρίτιδα, Γαστρεντερίτιδα, Βουλιμία / Ανορεξία, Αυχενικό Σύνδρομο, Αυτισμός, Άσθμα, Αρρυθμίες, Αρθρίτιδα, Άνοια, Ανδρόπαυση, Αναιμία, Αμυλοείδωση, Αμυατροφική Πλάγια σκλήρυνση, Αλλεργία, Αλζχάιμερ, Ακράτεια, Ακμή, Αιμορροφιλία, HIV/AIDS

Οι άνθρωποι που πάσχουν από υπερπαραθυρεοειδισμό αντιδρούν περίεργα σε ορισμένα πράγματα. Πρώτον, είναι πολύ απογοητευμένοι εάν οι όγκοι δεν εμφανίζονται στις εξετάσεις απεικόνισης (επειδή αυτό συχνά καθυστερεί τη διαγνωστική διαδικασία και πολλοί χειρουργοί δεν επιθυμούν να χειρουργήσουν χωρίς να γνωρίζουν τη θέση του κακού αδένα). Δεύτερον, είναι ΠΟΛΥ ευχαριστημένοι και ενθουσιασμένοι που θα γίνει μία επέμβαση που οι λαιμοί τους θα κοπούν (επειδή ο βαθμός επιτυχίας είναι εξαιρετικά υψηλός και οι χειρουργικές επιπλοκές είναι χαμηλοί).Ωστόσο, όπως συμβαίνει με όλες τις χειρουργικές επεμβάσεις, είναι φυσικό να ανησυχείτε. Το παρακάτω άρθρο προτείνει ορισμένους τρόπους για να σας βοηθήσει να αισθανθείτε πιο ήρεμοι πριν από τη χειρουργική επέμβαση.

http://hmthospitals.org/5-ways-calm-nerves-surgery/

5 τρόποι να ηρεμήσετε τα νεύρα σας πριν από τη χειρουργική επέμβαση
26 Ιουλίου 2016

Είναι απολύτως φυσιολογικό να αισθάνεστε νευρικοί και ανήσυχοι πριν υποβληθείτε σε χειρουργική επέμβαση, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη ή μικρή είναι μια διαδικασία που μπορεί να είναι.
Παρά το γεγονός ότι γνωρίζει ότι ο χειρουργός εκτελεί αυτή τη χειρουργική επέμβαση πολλές φορές την ημέρα, είναι συχνά δύσκολο να ηρεμήσετε και να καθησυχάσετε τον εαυτό σας. Είτε φοβάται τις συνέπειες της χειρουργικής επέμβασης, είτε είναι αισθητική είτε ανησυχεί για επιπλοκές, καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να είναι δύσκολο να ξεπεραστεί
Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε να χαλαρώσετε τα νεύρα σας πριν από τη χειρουργική επέμβαση και έχουμε συντάξει μια λίστα με τα πέντε καλύτερα πράγματα που μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στο σπίτι σας, στο νοσοκομείο ή ενώ βρίσκεστε έξω.
Μάθετε για τη διαδικασία
Συχνά, ο φόβος του άγνωστου μπορεί να ελέγξει το άγχος σας και να σας ανησυχεί περισσότερο.
Μιλήστε με τον σύμβουλό σας ή κατευθυνθείτε στο διαδίκτυο, όπου θα έχετε τη δυνατότητα να κατανοήσετε καλύτερα τη διαδικασία και να ξέρετε τι να περιμένετε στη συνέχεια.
Υπάρχουν διάφορα σε απευθείας σύνδεση ιατρικά φόρουμ όπου οι ασθενείς μπορούν να συζητήσουν τις επικείμενες διαδικασίες με εκείνους που έχουν ήδη περάσει από αυτά. Αυτό μπορεί να βοηθήσει πραγματικά να ηρεμήσει τα νεύρα σας και να σας βοηθήσει να αποκτήσετε μια καλύτερη κατανόηση του τι πρόκειται να περάσετε.
Μιλήστε για τους φόβους σας
Η συζήτηση για τους φόβους σας μπορεί να κάνει να αισθανθεί ότι ένα τεράστιο βάρος έχει αρθεί.
Πολλοί άνθρωποι μπορεί να αισθάνονται ότι οι φόβοι τους είναι ανόητοι και συνεπώς μπορεί να μην έχουν το θάρρος να τις μοιραστούν με άλλους ανθρώπους, αλλά είναι εξαιρετικά σημαντικό να καταλάβουμε ότι κανένας φόβος δεν είναι ανόητος
Να Είστε Απασχολημένος
Εάν πρόκειται να υποβληθείτε σε χειρουργική επέμβαση που θα σας αφήσει εκτός δράσης για μερικές ημέρες ή εβδομάδες, τότε είναι σημαντικό να προετοιμαστείτε πλήρως για να αποφύγετε οποιοδήποτε άγχος. Αυτό θα βοηθήσει επίσης να σας κρατήσει απασχολημένος και να ξεχάσετε τα πράγματα.
Ο καθαρισμός του σπιτιού είναι η πιο προφανής μορφή φύλαξης πριν τη χειρουργική επέμβαση, ανάλογα με το πόσο βαθιά καθαρό είστε έτοιμοι να κάνετε. Εάν πρόκειται να είστε εκτός δράσης για μια στιγμή, τότε αυτό είναι απαραίτητο, συν το να επιστρέφει σπίτι σε ένα καθαρό και τακτοποιημένο σπίτι είναι πολύ καλύτερο.
Το μαγείρεμα είναι ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να κρατάτε απασχολημένοι πριν την επέμβαση. Είτε γνωρίζετε ότι δεν θα είστε σε θέση να μαγειρέψετε για λίγες μέρες ή εβδομάδες, η προετοιμασία των γευμάτων μπορεί να κάνει τη ζωή σας μετά την εγρήγορση πολύ πιο εύκολη και χωρίς στρες. Η παρασκευή γευμάτων όπως σούπες και σάλτσες μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει, ειδικά αν έχετε παιδια. Οργάνωση της υπόλοιπης οικογένειας. αν δεν μπορείτε να οδηγήσετε μετά από χειρουργική
Βρείτε περισπασμούς
Όταν μένετε μόνοι με τις σκέψεις σας, είναι πολύ εύκολο να αφήσετε τη φαντασία σας να σας πάρει το καλύτερο. Οι τεχνικές διάρρηξης μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από την επερχόμενη διαδικασία και να σας κρατήσετε απασχολημένους. αυτό μπορεί να είναι μερικές ημέρες πριν από τη διαδικασία ή ενώ περιμένετε να πάτε στο χειρουργείο.
Οι δημοφιλείς τεχνικές απόσπασης της προσοχής περιλαμβάνουν την ανάγνωση ενός καλού βιβλίου, την ακρόαση της αγαπημένης σας μουσικής ή την παρακολούθηση τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών. Όλα αυτά βοηθούν να πάρετε το μυαλό σας κάπου αλλού και θα πρέπει να αναβάλλετε ελπίζω λίγο περισσότερο τη σκέψη της χειρουργικής επέμβασης

  • Απάντηση

Απαντήσεις

tired
Μέλος

Εγγραφή: 21/11/2014
Δημοσιεύσεις: 1383

#1 Δημοσίευση: 9 Οκτωβρίου 2017

Ομολογουμένως πολύ ενδιαφέροντα όλ αυτά αναφορικά με την προετοιμασία του ασθενούς πριν από την χειρουργική επέμβαση. Πρέπει να ξέρουμε πράγματα πριν υποβληθούμε σε αυτήν. Και σήμερα τουλάχιστον το διαδίκτυο προσφέρει πολλές πληροφορίες.

  • Απάντηση
Απάντηση στο θέμα
Menu

Σύνδεσμοι διαφημιζομένων

Σήμερα στο iatronet.gr

Πλαφόν 10 έως 40 ευρώ για τα τεστ κορωνοϊούΠλαφόν 10 έως 40 ευρώ για τα τεστ κορωνοϊού

Τις επόμενες μέρες κατατίθεται τροπολογία, με την οποία θα ορίζονται ανώτατες τιμές σε μοριακά και rapid tests.... Περισσότερα »

Μπορούν τα αυγά να γίνουν πιο υγιεινά;Μπορούν τα αυγά να γίνουν πιο υγιεινά;

Ναι, μπορούν! Αρκεί να τα συνδυάσουμε με τις σωστές τροφές, που θα "βοηθήσουν" η μία την άλλη.... Περισσότερα »

4η στην ΕΕ η Ελλάδα, σε θνησιμότητα από COVID-19 4η στην ΕΕ η Ελλάδα, σε θνησιμότητα από COVID-19

Στο μισό, σε σχέση με τη χώρα μας, η θνησιμότητα στη Γερμανία και στην Αυστρία. Ο σχετικός πίνακας και τα στοιχεία αναλυτικά.... Περισσότερα »

Συνέδριο ‘’Pharma Transformation COVID-19 Deep dive’’Συνέδριο ‘’Pharma Transformation COVID-19 Deep dive’’

Θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020, ως Interactive Live Conference.... Περισσότερα »

Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου. Ποιότητα ζωής χωρίς πόνοVideo - Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου. Ποιότητα ζωής χωρίς πόνο

Το Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου (ή Σπαστική Κολίτιδα) επηρεάζει σημαντικά την ποιότητα της ζωής μας, αρκεί μόνο να σκεφτούμε ότι περίπου το 10-15% του πληθυσμού πάσχει από ευερέθιστο έντερο. Ο Δρ ... Δείτε το video

Προβολή
© iatronet.gr 1999-2020  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
europa.eu   digitalplan.gov.gr   ktpae.gr   espa.gr
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης
close

Ακολουθήστε το κανάλι μας στο YouTube