Στις μη αναστρέψιμες παθήσεις η Σκλήρυνση Κατά Πλάκας

Στις μη αναστρέψιμες παθήσεις πλέον κατηγοριοποιείται η σκλήρυνση κατά πλάκας (ΣΚΠ) http://www.iatronet...

Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2018, 11:26
Τροποποίηση: Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2018, 15:43

Διαχειριστής

Συνημμένο αρχείο

Στις μη αναστρέψιμες παθήσεις πλέον κατηγοριοποιείται η σκλήρυνση κατά πλάκας (ΣΚΠ) http://www.iatronet.gr/eidiseis-nea/perithalpsi-asfalisi/news/44643/nea-ypoyrgiki-apofasi-gia-toys-astheneis-me-sklirynsi-kata-plakas.html. μετά από παρέμβαση της υπουργού Εργασίας, Ε. Αχτσιόγλου. Η εν λόγω εξέλιξη δικαιώνει τις συνεχείς προσπάθειες της Ομοσπονδίας Ασθενών με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας (Π.Ο.Α.Μ.Σ.Κ) που επανειλλημένως επέμενε στην ένταξη της ΣΚΠ στις μη αναστρέψιμες ασθένειες. http://www.iatronet.gr/eidiseis-nea/perithalpsi-asfalisi/news/44374/diamartyria-poamskp-gia-ton-anathewrimeno-epppa-kai-ton-dievrymeno-pinaka-mi-anastrepsimwn-pathisewn.html.

Με τον τρόπο αυτό ανοίγει ο δρόμος για την βελτίωση της καθημερινότητας των ασθενών αυτών. Διαβάστε επίσης την πρόσφατη συνέντευξη της προέδρου της Π.Ο.Α.Μ.Σ.Κ, κας Βάσως Μαράκα. http://www.iatronet.gr/eidiseis-nea/synentefxeis/news/44522/pollapli-sklirynsi-provlimata-stin-axiologisi-tis-anapirias-ti-agnoei-i-politeia.html που αναφέρθηκε εκτενώς στο πρόβλημα αυτό.

*Επισυναπτόμενα δείτε επίσης την πριν από λίγες ημέρες επιστολή διαμαρτυρίας της ΠΟΑμΣΚΠ για τον αναθεωρημένο ΕΠΠΠΑ και τον διευρυμένο Πίνακα Μη - Αναστρέψιμων Παθήσεων

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ