Χρόνιες ασθένειες: Όχι άσπρο - μαύρο

Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2020
tired

Μια χρόνια πάθηση ενέχει πολλούς κινδύνους αλλά πάνω απ΄όλα βάζει τον ασθενή σε μία διαδικασία φθοράς αλλά πάνω απ΄ολα καθημερινής προσοχής για την υγεία του.

Υπάρχουν με λίγα λόγια τα οφέλη και οι απώλειες. Η υγεία ναι μεν φθείρεται, θέλω να πω, όμως το γεγονός ότι η μέριμνα για το σώμα μας αυξάνεται αλματωδώς είναι πολύ θετικό.

Μια χρόνια ασθένεια σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο για κανέναν. Όμως μπορεί να πάρει κανείς δύναμη από αυτό και να προχωρήσει την ζωή του με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Σε όλα τα πράγματα υπάρχει η μία και η άλλη πλευρά. Δεν είναι όλα βέβαια άσπρο - μαύρο. Και πολύ περισσότερο δεν υπάρχει καμμία μονοδρόμηση στην σκέψη.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Κουβαλάει κανείς σίγουρα για χρόνια ένα μεγάλο βάρος. Όμως με την σύνεση και την υπομονή μπορεί να πετύχει πολλά. Ακόμη και την εξαφάνιση της ασθένειας.

Καλημέρα σε όλους και όλες!

Η χρονίζουσα πάθηση είναι ένα δύσκολο γεγονός. Όμως με την οργάνωση της σκέψης και την πρόληψη μπορεί κανείς να αποφύγει την επιδείνωση. Αν μη τι άλλο η χρόνια πάθηση μας βάζει σε ψυχοσωματική εγρήγορση και αυτό είναι πολύ καλό.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ