Εθελοντισμός σημαίνει προσφορά και αλληλεγγύη

Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που δραστηριοποιούνται χωρίς οικονομικές αξιώσεις, γεγονός που προκαλεί ποικίλες απορίες σε πολλούς άλλους πολίτες. Λες...

Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019, 12:07
tired

Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που δραστηριοποιούνται χωρίς οικονομικές αξιώσεις, γεγονός που προκαλεί ποικίλες απορίες σε πολλούς άλλους πολίτες. Λες και χάθηκαν οι αξίες και τα ιδανικά, λες και ο άλλος δεν είναι παρά μία ασήμαντη παρουσία στον ωκεανό του ατομικού μας υλικού κέρδους.

Οι προσπάθειες όμως πολλών ανθρώπων να διατηρήσουν αυτές τις αξίες, η θέληση και επιμονή τους να στηρίζουν άλλους ανθρώπους, δημιουργούν τις οάσεις ανθρωπιάς σε μια στείρα καθημερινότητα.

Την ώρα που κάποιοι αποκαλούν τους εθελοντές ”αργόσχολους και βολεμένους”, τα κατορθώματά τους τους διαψεύδουν όταν δίνουν την ψυχή τους για να βρεθούν δίπλα στον συνάνθρωπο.

Κάτι τέτοιο κάνουν και οι εθελοντές/τριες του συλλόγου ”Πνοή Αγάπης”, προσφέροντας μεγάλη βοήθεια στους ασθενείς στο νοσοκομείο Α. Σάββας αλλά και στους ξενώνες φιλοξενίας ”Ελισάβετ Φωτεινέλλη - Κριτικού”.

Δείτε τα βίντεο https://www.iatronet.gr/eidiseis-nea/perithalpsi-asfalisi/news/53257/to-iatronet-stoys-xenwnes-gia-karkinopatheis-vinteo.html

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ