Για την κοινή αντιμετώπιση ενός προβλήματος υγείας

Οι σύλλογοι ασθενών έχουν κάνει σημαντικά βήματα στην κατεύθυνση της επικοινωνίας με το κοινό και γενικότερα της εξωστρέφειας. Ωστόσο πρέπει να...

Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2019, 13:50
Τροποποίηση: Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2019, 14:00

Διαχειριστής

Συνημμένο αρχείο

Οι σύλλογοι ασθενών έχουν κάνει σημαντικά βήματα στην κατεύθυνση της επικοινωνίας με το κοινό και γενικότερα της εξωστρέφειας. Ωστόσο πρέπει να γίνουν πολλά ακόμη. Αυτά επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Τσιακαλάκης, Υπεύθυνος επικοινωνίας του Συλλόγου Οροθετικών Ελλάδας, «Θετική Φωνή», στην ομιλία του στην έβδομη ημερίδα του iatronet.gr με θέμα τα δικαιώματα των ασθενών, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 8/12/2018 στο Ινστιτούτο Παστέρ.

Η συλλογικότητα και η απεμπλοκή από το «δικό μου πρόβλημα» αποτελούν την καλύτερη λύση για τους ασθενείς και τους συλλόγους τους στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που τους απασχολούν, ανέφερε χαρακτηριστικά. Τα στοιχεία για την φτώχεια αλλά και τον ευάλωτο πληθυσμό στην Ελλάδα, που κατέθεσε ο κος Τσιακαλάκης, προσέδωσαν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στην ομιλία του προς τους παρισταμένους στην ημερίδα, αποκαλύπτοντας το πρόβλημα σε όλες του τις διαστάσεις.



Πληροφορίες για τον σύλλογο ”Θετική Φωνή” https://positivevoice.gr/

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ