Η ρόλος των social media στην προάσπιση των δικαιωμάτων των ασθενών

Στις δυνατότητες και προοπτικές της χρήσης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ως μέσου προβολής και προάσπισης των δικαιωμάτων των ασθενών, αναφέρθηκε...

Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019, 10:27
Τροποποίηση: Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019, 10:29

Διαχειριστής

Συνημμένο αρχείο

Στις δυνατότητες και προοπτικές της χρήσης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ως μέσου προβολής και προάσπισης των δικαιωμάτων των ασθενών, αναφέρθηκε στην ομιλία της στην 7η ημερίδα ”Βήματα Ασθενών”, η Πρόεδρος του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου, «ΑγκαλιάΖΩ», κα Αναστασία Πασακοπούλου.

Ένα κοινωνικό δίκτυο είνια μια κοινωνική δομή που αποτελείται από ένα σύνολο παραγόντων όπως άτομα ή Οργανισμός.Τα κοινωνικά δίκτυα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, τόνισε η κα Πασακοπούλου, προσθέτοντας ότι στον όμιλο ”Αγκαλιάζω” τα κοινωνικά δίκτυα έχουν προσφέρει πολλά από υποστηρικτικής απόψεως.

Μάλιστα πολλές συζητήσεις για θέματα που αφορούν τα δικαιώματα των ασθενών είναι πολύ εποικοδομητικές. Απαραίτητη πάντως είναι η αξιολόγηση και ο έλεγχος των πληροφοριών πριν προβεί κανείς σε κάποια ενέργεια, επεσήμανε στην ομιλία της η κα Πασακοπούλου.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ