Βήματα Ασθενών 2019: Επιτυχής η ημερίδα για τις σπάνιες και λιγότερο συχνές παθήσεις

Οι ημερίδες ”Βήματα Ασθενών” συνέχισαν το έργο τους με επιτυχία και το 2019 με την πραγματοποίηση και πάλι στο Ινστιτούτο Παστέρ της 8ης κατά σειρά...

Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019, 11:14
Διαχειριστής

Οι ημερίδες ”Βήματα Ασθενών” συνέχισαν το έργο τους με επιτυχία και το 2019 με την πραγματοποίηση και πάλι στο Ινστιτούτο Παστέρ της 8ης κατά σειρά ημερίδας από το 2016, με θέμα τις σπάνιες και τις λιγότερο συχνές παθήσεις.

Οι σύλλογοι ασθενών και τα μέλη τους πλαισίωσαν και πάλι με θέρμη την ημερίδα και ενημερώθηκαν από τους πολλούς και σπουδαίους ομιλητές για το τι ισχύει για τα σπάνια νοσήματα, ποιο το θεσμικό πλαίσιο αλλά και η θεραπευτική αντιμετώπιση στην Ελλάδα καθώς και για την έρευνα που γίνεται.

Οι παριστάμενοι σπάνιοι ασθενείς στην ημερίδα έκαναν πολλές και σημαντικές ερωτήσεις στους ομιλητές, εκφράζοντας την αγωνία τους για τις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζουν καθημερινά, αναζητώντας παράλληλα τους τρόπους επίλυσής τους.

Περισσότερα για την ημερίδα: https://www.iatronet.gr/eidiseis-nea/epistimi-zwi/news/51145/epityximeni-i-8i-imerida-toy-iatronetgr-gia-tis-spanies-kai-ligotero-syxnes-pathiseis.html

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ