ΜΕΤΑΔΟΣΗ COVID ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ

Την προηγούμενη εβδομάδα η κόρη μου στο 3ο τεστ βγήκε θετική σε κοβιντ. Κάναμε και οι υπόλοιποι της οικογένειας τεστ (self) στο οποίο βγήκα θετικός...

Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021, 11:43
PENILI

Την προηγούμενη εβδομάδα η κόρη μου στο 3ο τεστ βγήκε θετική σε κοβιντ. Κάναμε και οι υπόλοιποι της οικογένειας τεστ (self) στο οποίο βγήκα θετικός (εμβολιασμένος). Ωστόσο το ραπιντ στο φαρμακείο βγήκε αρνητικό επομένως έπρεπε να πάω στην δουλειά μου (αναπληρωτής σε σχολείο). Την επόμενη έκανα άλλα δύο σελφ τεστ τα οποία βγήκαν θετικά όμως τα αντίστοιχα rapid βγληκαν αρνητικά. Συνέχιζα να πηγαίνω στην εργασία μου ώσπου να κλείσω ραντεβού για μοριακό στο κέντρο υγείας (έξω κοστίζει 60 ευρώ και είχα δώσει ήδη 22 για τα ραπιντ στα φαρμακεία). Το μοριακό λοιπόν βγήκε θετικό. Μπήκα σε καραντίνα αλλά εντωμεταξύ είχαν περάσει 5 μέρες. Ο γιατρός του κέντρου υγείας μου είπε ότι λογικά νοσούσα από τότε που τα σελφ τεστ ήταν θετικά.
Την Παρασκευή η σύζυγος και η άλλη κόρη έκαναν μοριακό το αποτέλεσμα του οποίου δεν βγήκε ακόμη (μετά από τρεις μέρες).
Τα γράφω αυτά για να καταδείξω την αστοχία του όλου συστήματος που αφορά στα ψευδή αποτελέσματα των τεστ, στην αργοπορία έκδοσης των αποτελεσμάτων αλλά και στον τυχαίο εντελώς πλέον και χωρίς νόημα προγραμματισμό για τους εργαζόμενους, όταν για να βγει ένα σαφές αποτέλεσμα μπορεί να περάσει ακόμη και εβδομάδα. Οπότε η διασπορά του ιού κατά τη γνώμη μου είναι μη αναστρέψιμη και νομίζω εν γνώσει των υπευθύνων.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ