2021: Να αλλάξουν τα δεδομένα για τους ασθενείς

Καλή χρονιά σε όλους και όλεςΤο 2021 αναμένεται να είναι ένα έτος με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και όχι μόνο λόγω της πανδημίας του κορωνοιού. Οι...

Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2021, 10:46
Τροποποίηση: Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2021, 10:56

Διαχειριστής

Καλή χρονιά σε όλους και όλες

Το 2021 αναμένεται να είναι ένα έτος με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και όχι μόνο λόγω της πανδημίας του κορωνοιού.

Οι ασθενείς πλέον με την δημιουργία της Ένωσης ασθενών Ελλάδος παρουσιάζονται πολύ πιο ισχυροποιημένοι και αν μη τι άλλο εκπροσωπούνται επαρκώς στις διάφορες διαπραγματεύσεις με τους φορείς Υγείας αλλά και την διατύπωση των αιτημάτων.

Περνάμε πλέον σε μία άλλη εποχή. Οι διακρίσεις βέβαια κατά των ασθενών συνεχίζονται και δεν είναι και λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως θα εξακολουθήσουν να υφίστανται. Ο κοινωνικός αποκλεισμός, με λίγα λόγια, θα είναι πάντα στην επικαιρότητα.

Οι ασθενείς βέβαια ήρθαν αντιμέτωποι το 2020 και με τις δυσκολίες πρόσβασης λόγω της πανδημίας. Πολλά τα προβλήματα που αντιμετώπισαν, μεγάλος ο φόβος και η ανασφάλεια

Μπαίνοντας στο 2021, μία ευχή πρέπει να κάνουμε: Να μη ζήσουμε άλλη καραντίνα και αποκλεισμούς. Αυτό είναι και το αίτημα όχι μόνο των ασθενών αλλά και των υγειών.

Η διαφορά είναι ότι οι ασθενείς πέρα από τον ιό και τις επιπλοκές του, έχουν να αντιμετωπίσουν και το πρόβλημα υγείας τους.

Κουράγιο και υπομονή λοιπόν αλλά πάνω απ΄όλα αγώνας για ένα καλύτερο και πιο ασφαλές αύριο.

Για να δούμε να ξημερώνει μία πραγματικά νένα εποχή.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ