Ελπίδες από νέες θεραπείες για τον καρκίνο?

Ολοένα και συχνότερα ακούμε για νέες μελέτες και έρευνες για την καταπολέμηση του καρκίνου, μαθαίνουμε ότι ασθενείς που βρίσκονταν στο τελευταίο...

Πέμπτη, 05 Απριλίου 2018, 10:31
elenkar

Ολοένα και συχνότερα ακούμε για νέες μελέτες και έρευνες για την καταπολέμηση του καρκίνου, μαθαίνουμε ότι ασθενείς που βρίσκονταν στο τελευταίο στάδιο νοσηλεύτηκαν σε μεγάλα νοσοκομέια των ΗΠΑ ή της Ευρώπης και με νέες θεραπείς ξεπέρασαν το πρόβλημά τους.

Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι αληθές, αυτό που ξέρω, είναι ότι οι μελέτες για τον καρκίνο αλλά και τα νέα φάρμακα αντιμετώπισής του κάνουν δουλειά. Μπορούμε πλέον να μιλάμε για πλήρη ίαση σε κάποιες μορφές καρκίνου όπου γίνεται γρήγορη διάγνωση. Ο καρκίνος του μαστού ή του εντέρου, για παράδειγμα, αν διαγνωστούν έγκαιρα, θεραπεύονται σε μεγάλα ποσοστά.

Μακάρι να επιβεβαιωθούν όλες αυτές οι φήμες που τελικά δεν είναι και τόσο φήμες. Όντως με την βοήθεια των νέων θεραπευτικών μέσων, η ασθένεια που προσβάλλει εκατ. ανθρώπους είναι αντιμετωπίσιμη. Το μόνο που χρειάζεται, είναι γρήγορη διάγνωση και αποτελεσματική παρέμβαση.

Ο καρκίνος πλέον δεν είναι ανίκητος!

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ