Οι χρόνιες παθογένειες της Δημόσιας Υγείας

Η νοσηλεία σε δημόσιο νοσοκομείο εξακολουθεί να είναι μια επίπονη διαδικασία, σε μια χώρα όπου τα κονδύλια για την δημόσια υγεία διαρκώς...

Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2019, 10:50
tired

Η νοσηλεία σε δημόσιο νοσοκομείο εξακολουθεί να είναι μια επίπονη διαδικασία, σε μια χώρα όπου τα κονδύλια για την δημόσια υγεία διαρκώς συρρικνώνονται. Χιλιάδες πολίτες ταλαιπωρούνται καθημερινά στα δημόσια νοσοκομεία, μη έχοντας άλλη επιλογή λόγω της σοβαρής οικονομικής στενότητας. Από την άλλη μεριά, στα ιδιωτικά νοσοκομεία λαμβάνει χώρα μια τεράστια εκμετάλλευση γύρω από τις καθημερινές χρεώσεις των ασθενών.

Θέλει πολύ σκέψη να επισκεφθεί ακόμη και εκτάκτως κανείς τα ιδιωτικά νοσοκομεία, καθώς η χρέωση ξεκινά από την πρώτη κιόλας εξέταση. Οι πολίτες αυτής της χώρας λοιπόν εξακολουθούν να υποφέρουν και τρέμουν στην ιδέα να αρρωστήσουν.

Πέρασαν χρόνια και χρόνια και οι υποσχέσεις παρέμειναν υποσχέσεις. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και τα επόμενα χρόνια. Μάλλον κάτι άλλο διαδραματίζεται πίσω από την τραγική κατάσταση της δημόσιας υγείας. Κάτι που λίγο - πολύ το έχουμε όλοι αντιληφθεί αλλά κανείς δεν αντιδρά ουσιαστικά παρά το βάρος της χρόνιας παθογένειας.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ