Οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία δίνουν άνιση μάχη

Πράγματι εδώ και ένα χρόνο καταβάλλεται η ύστατη προσπάθεια στα δημόσια νοσοκομεία για να κρατηθούν και κατ΄επέκταση να μην καταρρεύσει το σύστημα...

Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021, 10:05
Τροποποίηση: Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021, 10:05

fzai

Πράγματι εδώ και ένα χρόνο καταβάλλεται η ύστατη προσπάθεια στα δημόσια νοσοκομεία για να κρατηθούν και κατ΄επέκταση να μην καταρρεύσει το σύστημα Υγείας. Οι εργαζόμενοι σε αυτά, γιατροί, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό στην κυριολεξία δίνουν σκληρή μάχη για να αντέξουν την πίεση τα δημόσια νοσοκομεία λόγω Covid.

Και αυτό παρά τις αόριστες και πάντα τελευταίας στιγμή εξαγγελίες ή κάποιες προσλήψεις γιατρών που όμως δεν επαρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες.

Αποτέλεσμα, το κενό να υπάρχει σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία και το διαθέσιμο προσωπικό να σηκώνει στις πλάτες του ένα απίστευτο φορτίο. Οι ασθενείς που επισκέπτονται καθημερινά τα νοσοκομεία το διαπιστώνουν αυτό και μάλιστα με τον πιo έντονο τρόπο.

Και αναρωτιέμαι: Πόσο ακόμη θα επιβαρυνθεί η κατάσταση προκειμένου να ληφθούν οι αποφάσεις για πρόσληψη προσωπικού για την αντιμετώπιση των προβλημάτων; Πόσο θα αντέξουν ακόμη οι μικροί και μεγάλοι ήρωες των δημόσιων νοσοκομείων;

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ