Προληπτικός έλεγχος ενημερωτική δράση στις Σπέτσες

Στο πλαίσιο του προγράμματός μας «Υποστήριξη Ογκολογικών Ασθενών απομακρυσμένων περιοχών», το ΑΓΓΙΓΜΑ ΖΩΗΣ πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στις 29 -...

Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017, 12:17
agigmazois

Στο πλαίσιο του προγράμματός μας «Υποστήριξη Ογκολογικών Ασθενών απομακρυσμένων περιοχών», το ΑΓΓΙΓΜΑ ΖΩΗΣ πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στις 29 - 30 Ιουνίου, στο Πολυδύναμο Ιατρείο Σπετσών, όπου θα πραγματοποιηθούν δωρεάν Pap-Test με την ευγενικη υποστήριξη του Ομίλου ΙΑΣΩ καθώς και δερματολογικός έλεγχος.

Κατά την επίσκεψή μας θα διοργανωθεί και ενημερωτική ομιλία με θέμα: “Η πρόληψη, σύμμαχος της υγείας”.

Η δράση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Σπετσών και του Συλλόγου Γυναικών Σπετσών και υλοποιείται με την πολύτιμη υποστήριξη των χορηγών μας, Hellenic Seaways, Oriflame, Spetses Hotel και Super Market Σκλαβενίτης.

Το πρόγραμμά μας σχεδιάστηκε για να μειώσει τα έξοδα, τις άσκοπες μετακινήσεις και να ελαφρύνει το ψυχολογικό βάρος του ασθενούς καθώς το ΑΓΓΙΓΜΑ παίρνει τον ρόλο του μεσολαβητή και αναλαμβάνει την επικοινωνία αλλά και την υλοποίηση διαδικασιών για λογαριασμό του ασθενή.

Στόχος μας αφενός, η διατήρηση των ισορροπιών μέσα στην οικογένεια καθώς επίσης και η ενημέρωση, πως ο καρκίνος αποτελεί μία χρόνια αλλά συχνά ιάσιμη ασθένεια και αφετέρου να συμβάλλουμε στην αποτελεσματική πρόληψη και στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών και των οικογενειών τους.

“Η ενημέρωση για την έγκαιρη πρόληψη και την σημασία της στην αποτελεσματικότητα των θεραπειών αποτελεί κομβικό σημείο της καθημερινότητάς μας στο ΑΓΓΙΓΜΑ ΖΩΗΣ, μαζί με την εξατομικευμένη κοινωνική υποστήριξη και την υποστήριξη ογκολογικών ασθενών που βρίσκονται σε απομακρυσμένες περιοχές.

Η επόμενη μέρα έπεται και ... δεν θ΄αργήσει... γιατί αγάπη για τον άνθρωπο, σημαίνει είμαι εκεί, δίπλα σου, στα δύσκολα και μπορεί οι μέρες που ζούμε να είναι δύσκολες, ειδικά για όσους δοκιμάζονται…,αλλά … όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα”

Χριστίνα Νομικού

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ