12 Οκτωβρίου-Παγκόσμια Ημέρα Αρθρίτιδας-Δράσεις

• Η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Αρθρίτιδας,θα βρίσκεται την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου στην πλατεία Συντάγματος, από τις 10:00 έως τις...

Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017, 11:56
Τροποποίηση: Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017, 11:58

ελληνική εταιρεία αντιρευματικού αγώνα (ελ.ε.αν.α.)

• Η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Αρθρίτιδας,θα βρίσκεται την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου στην πλατεία Συντάγματος, από τις 10:00 έως τις 14:00 και θα μοιράζει ενημερωτικό υλικό.
Eπικοινώνησε με έναν ρευματολόγο τώρα!!! Μην καθυστερείς!!!

Don’t Delay, Connect Today!!!


• Η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. Ν. Αχαΐας στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Αρθρίτιδας (12 Οκτωβρίου),θα βρίσκεται το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στην πλατεία Αγίας Λαύρας-Αίγιο, από τις 10:00 έως τις 14:00 και θα μοιράζει ενημερωτικό υλικό.
Eπικοινώνησε με ένα νορευματολόγο τώρα!!!Μην καθυστερείς!!Don’t Delay,Connect Today!!!


• Η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. Ν. Ηλείας στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Αρθρίτιδας (12 Οκτωβρίου),θα βρίσκεται την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου στην πλατεία δικαστηρίων στον Πύργο , από τις 11:00 έως τις 13:00 και θα μοιράζει ενημερωτικό υλικό.
Επίσης την Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου, ο ρευματολογος Κώστας Ιορδάνου και την Παρασκευή,13 Οκτωβρίου, η Μαρία Χριστοπουλου (λόγω απουσίας της την Πέμπτη ) θα κάνουν δωρεάν εξέταση για τα Μέλη της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α στα γραφεία τους...

Eπικοινώνησε με ένα νορευματολόγο τώρα!!!Μην καθυστερείς!!!
Don’t Delay,Connect Today!!!


• Τα τελευταία χρόνια η Ρευματολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων (ΠΓΝΙ), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αρθριτιδας, διοργανώνει συνεντεύξεις για το κοινό, μέσω των ΜΜΕ.Στο πρακτικό κομμάτι εξετάζονται ασθενείς, στα κοινωνικά ιατρεία του Δήμου Ιωαννιτών και στα εξωτερικά ιατρεία της Ρευματολογικής Κλινικής, με μυοσκελετικά προβλήματα.
νοΦέτος σχεδιάστηκε με την καθηγήτρια Ρευματολογίας, κα Παρασκευή Βούλγαρη, η οποία έχει αναλάβει τη Διεύθυνση της Ρευματολογικής Κλινικής, να εξεταστούν στο ΠΓΝΙ όλοι οι ασθενείς που θα προσέλθουν με μυοσκελετικά προβλήματα, χωρίς προγραμματισμένο ραντεβού την 12η Οκτωβρίου.Τις προηγούμενες ημέρες θα δοθούν συνεντεύξεις τύπου και ανακοινώσεις μέσω των ΜΜΕ.

Όποιος επιθυμεί από τις γύρω περιοχές είναι μια ευκαιρία να εξεταστεί εκείνη την ημέρα.

Eπικοινώνησε με ένα νορευματολόγο τώρα!!!Μην καθυστερείς!!!

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ