ΥΠΕΡΠΑΡΑΘΥΡΕΟΕΙΔΙΣΜΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ........και ΣΕΞ???

Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2017
HYPERPARATHYROIDISM SUPPORT AND INFORMATION

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ ΛΟΓΩ ΥΠΕΡΠΑΡΑΘΥΡΕΟΕΙΔΙΣΜΟΥ
Δημοσιεύθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 2013 από τον Dr. James Norman.
Η σεξουαλική δυσλειτουργία και η απώλεια της σεξουαλικής επιθυμίας και του ενδιαφέροντος για το σεξ είναι συχνή σε ασθενείς με υψηλό ασβέστιο στο αίμα και υπερπαραθυρεοειδισμό. Τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες έχουν ωραίο όφελος για τη σεξουαλική τους ζωή από τη χειρουργική επέμβαση παραθυρεοειδούς και τη θεραπεία του υψηλού ασβεστίου / υπερπαραθυρεοειδισμού στο αίμα.
Οι γυναίκες με υπερπαραθυρεοειδισμό έχουν δραματική μείωση της σεξουαλικής επιθυμίας και της σεξουαλικής απόλαυσης.
Η χειρουργική επέμβαση παραθυρεοειδούς βελτιώνει την επιθυμία των γυναικών για σεξ και σεξουαλική απόλαυση.
Σεξουαλική δυσλειτουργία / έλλειψη ενδιαφέροντος για σεξ σε άνδρες με υπερπαραθυρεοειδισμό και υψηλό ασβέστιο:
Όπως και οι γυναίκες, περίπου το 75επί τοις εκατό των ανδρών κάτω των 65 ετών είχαν βελτίωση στη σεξουαλική τους ζωή / σεξουαλική ικανοποίηση, ενώ το 58επί τοις εκατό των ανδρών άνω των 65 ετών διαπίστωσαν βελτίωση.
Ο πρώτος πίνακας παρακάτο δείχνει το ποσοστό των γυναικών με Υπερπαραθυρεοειδισμό που έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους στο σεξ και ο δεύτερος πίνακας παρουσιάζει τη βελτίωση της σεξουαλικής προδιάθεσης μετά από χειρουργική επέμβαση για Υπερπαραθυρεοειδισμό
Για περισσότερες πληροφορίες:

Sexual Problems and Sex Issues in Hyperparathyroidism and High Calcium
Hyperparathyroidism and high calcium cause decreased sexual desire / sex enjoyment which is…
blog.parathyroid.com

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας. Ωστόσο, δυστυχώς, πολλοί επαγγελματίες του τομέα της ιατρικής έχουν μόνο περιορισμένη γνώση και πρακτική εμπειρία της νόσου. Δεν είμαστε γιατροί, αλλά όλες οι ομάδες ασθενών για υπερπαραθυρεοειδισμό προσπαθούν να βρουν πληροφορίες για να βοηθήσουν τα μέλη τους. Και τα ίδια τα μέλη, που μας λένε για τις προσωπικές τους εμπειρίες, αποτελούν τεράστια πηγή γνώσης που μπορούν να μοιραστούν.

Σημαντικά τα στοιχεία για την σεξουαλική δραστηριότητα όσων πάσχουν από την ασθένεια. Θα πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψιν από τον θεράποντα ιατρό.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ