Προβολή

Το Βήμα του ΑσθενήΚαθημερινότητα & περίθαλψηΠρόληψη και ενημέρωση

ΥΠΕΡΠΑΡΑΘΥΡΕΟΕΙΔΙΣΜΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ........και ΣΕΞ???

Απάντηση στο θέμα
Εκτύπωση
Χρήστες αυτή τη στιγμή: 5871 επισκέπτες - 0 συνδεδεμένοι  
Θέματα που έχω συνεισφέρει ή ακολουθώ
Προβολή

rochelle lambiris
Μέλος

Εγγραφή: 17/7/2017
Δημοσιεύσεις: 53

Δημοσίευση: 12 Νοεμβρίου 2017

Αφορά: Ωτίτιδα, Ψωριασική αρθρίτιδα, Ψωρίαση, Χρόνιος Πόνος, Χρόνια Ρινίτιδα, Χρόνια Μυελογενής Λευχαιμία, Χρόνια Κόπωση, Χρόνια Αναπνευστική Πνευμονοπάθεια, Φυματίωση, Υποθυροειδισμός, Υπέρταση, Υπερθυροειδισμός, Τύφλωση, Τροφική αλλεργία, Σχιζοφρένεια, Συστηματικός Ερυθηματώδης Λύκος, Σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου, Σύνδρομο Tourette, Σύνδρομο Rett, Σύνδρομο Prader - Willi, Σύνδρομο Down, Σύνδρομο Cushing, Συγγενείς Καρδιοπάθειες, Στεφανιαία νόσος, Σπάνιοι Καρκίνοι, Σκολίωση, Σκλήρυνση Κατά Πλάκας / Πολλαπλή Σκλήρυνση, Σκληρόδερμα, Σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα, Σαρκοείδωση, Ρευματοειδής Αρθρίτιδα, Πρωτοπαθείς Ανοσοανεπάρκειες, Προστάτης, Πρεσβυωπία, Πολυκυστικές ωοθήκες, Πνευμονική Υπέρταση, Πνευμονία, Παθήσεις των φωνητικών χορδών, Οφθαλμική Αλλεργία, Ουρολοίμωξη, Οστεοπόρωση, Οστεοαρθρίτιδα, Οζώδης Σκλήρυνση, Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία, Νόσος του Πάρκινσον, Νόσος του Hantington, Νόσος του Chron, Νόσος Κοιλιοκάκη, Νόσος κινητικού Νευρώνα , Νόσος Pompe, Νόσος Kawasaki, Νόσος Hodgkin's, Νόσος Hashimoto, Νόσος Gravis, Νόσος Gaucher, Νόσος Fabry, Νεφροπάθεια, Νευροϊνωμάτωση τύπου Ι και ΙΙ, Νεανικός Διαβήτης, Μυωπία, Μυελοΐνωση, Μυασθένεια Gravis, Μηνιγγίτιδα, Μελάνωμα , Λιθίαση, Λευχαιμία, Κώφωση , Κύφωση, Κυστική Ίνωση, Κληρονομικό Αγγειοοίδημα, Κινητικά προβλήματα, Κερατόκωνος, Καταράκτης, Κατάθλιψη, Καρκίνος των Ωοθηκών, Καρκίνος των Οστών, Καρκίνος των Όρχεων, Καρκίνος του Προστάτη, Καρκίνος του Πνεύμονα, Καρκίνος του Μαστού, Καρκίνος του Θυρεοειδούς, Καρκίνος του Ήπατος, Καρκίνος του Δέρματος, Καρκίνος Παγκρέατος, Καρδιακή ανεπάρκεια, Ιστιοκύττωση, Ιδιοπαθής Θρομβοκυτταρική Πορφύρα, Ιγμορίτιδα, Θρομβοφιλία, Ηπατίτιδα, Επιληψία, Ενδομητρίωση, Έμφραγμα, Εμμηνόπαυση, Εκφύλιση ωχράς κηλίδας, Εγκυμοσύνη, Εγκεφαλικό Επεισόδιο, Δρεπανοκυτταρική Αναιμία / Θαλασσαιμία, Διπολική Διαταραχή, Διαταραχές του ύπνου, Διαβήτης τύπου ΙΙ, Διαβήτης τύπου Ι, Γρίπη, Γλαύκωμα, Γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, Γαστρίτιδα, Γαστρεντερίτιδα, Βουλιμία / Ανορεξία, Αυχενικό Σύνδρομο, Αυτισμός, Άσθμα, Αρρυθμίες, Αρθρίτιδα, Άνοια, Ανδρόπαυση, Αναιμία, Αμυλοείδωση, Αμυατροφική Πλάγια σκλήρυνση, Αλλεργία, Αλζχάιμερ, Ακράτεια, Ακμή, Αιμορροφιλία, HIV/AIDS

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ ΛΟΓΩ ΥΠΕΡΠΑΡΑΘΥΡΕΟΕΙΔΙΣΜΟΥ
Δημοσιεύθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 2013 από τον Dr. James Norman.
Η σεξουαλική δυσλειτουργία και η απώλεια της σεξουαλικής επιθυμίας και του ενδιαφέροντος για το σεξ είναι συχνή σε ασθενείς με υψηλό ασβέστιο στο αίμα και υπερπαραθυρεοειδισμό. Τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες έχουν ωραίο όφελος για τη σεξουαλική τους ζωή από τη χειρουργική επέμβαση παραθυρεοειδούς και τη θεραπεία του υψηλού ασβεστίου / υπερπαραθυρεοειδισμού στο αίμα.
Οι γυναίκες με υπερπαραθυρεοειδισμό έχουν δραματική μείωση της σεξουαλικής επιθυμίας και της σεξουαλικής απόλαυσης.
Η χειρουργική επέμβαση παραθυρεοειδούς βελτιώνει την επιθυμία των γυναικών για σεξ και σεξουαλική απόλαυση.
Σεξουαλική δυσλειτουργία / έλλειψη ενδιαφέροντος για σεξ σε άνδρες με υπερπαραθυρεοειδισμό και υψηλό ασβέστιο:
Όπως και οι γυναίκες, περίπου το 75επί τοις εκατό των ανδρών κάτω των 65 ετών είχαν βελτίωση στη σεξουαλική τους ζωή / σεξουαλική ικανοποίηση, ενώ το 58επί τοις εκατό των ανδρών άνω των 65 ετών διαπίστωσαν βελτίωση.
Ο πρώτος πίνακας παρακάτο δείχνει το ποσοστό των γυναικών με Υπερπαραθυρεοειδισμό που έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους στο σεξ και ο δεύτερος πίνακας παρουσιάζει τη βελτίωση της σεξουαλικής προδιάθεσης μετά από χειρουργική επέμβαση για Υπερπαραθυρεοειδισμό
Για περισσότερες πληροφορίες:

Sexual Problems and Sex Issues in Hyperparathyroidism and High Calcium
Hyperparathyroidism and high calcium cause decreased sexual desire / sex enjoyment which is…
blog.parathyroid.com

  • Απάντηση

Απαντήσεις

tired
Μέλος

Εγγραφή: 21/11/2014
Δημοσιεύσεις: 1093

#1 Δημοσίευση: 13 Νοεμβρίου 2017

Σημαντικά τα στοιχεία για την σεξουαλική δραστηριότητα όσων πάσχουν από την ασθένεια. Θα πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψιν από τον θεράποντα ιατρό.

  • Απάντηση

rochelle lambiris
Μέλος

Εγγραφή: 17/7/2017
Δημοσιεύσεις: 53

#2 Δημοσίευση: 13 Νοεμβρίου 2017

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας. Ωστόσο, δυστυχώς, πολλοί επαγγελματίες του τομέα της ιατρικής έχουν μόνο περιορισμένη γνώση και πρακτική εμπειρία της νόσου. Δεν είμαστε γιατροί, αλλά όλες οι ομάδες ασθενών για υπερπαραθυρεοειδισμό προσπαθούν να βρουν πληροφορίες για να βοηθήσουν τα μέλη τους. Και τα ίδια τα μέλη, που μας λένε για τις προσωπικές τους εμπειρίες, αποτελούν τεράστια πηγή γνώσης που μπορούν να μοιραστούν.

  • Απάντηση
Απάντηση στο θέμα
Menu

Σήμερα στο iatronet.gr

Πώς να αντιμετωπίσω την κούραση όταν ξυπνάω το πρωίΠώς να αντιμετωπίσω την κούραση όταν ξυπνάω το πρωί

Ξυπνάτε χωρίς ενέργεια; τρόποι να απαλλαγείτε από την πρωινή κούραση και να αρχίσετε την ημέρα σας δυναμικά.... Περισσότερα »

Τα οφέλη του βασιλικού στην υγείαΤα οφέλη του βασιλικού στην υγεία

Ο βασιλικός δεν είναι μόνο ένα δημοφιλές λαϊκό φάρμακο για παθήσεις όπως η ναυτία αλλά χρησιμοποιείται ευρέως και στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική, ... Περισσότερα »

Γιατροί στη Σκοτία έχουν το ''πράσινο φως'' να συνταγογραφούν περίπατο στη φύσηΓιατροί στη Σκοτία έχουν το ''πράσινο φως'' να συνταγογραφούν περίπατο στη φύση

Τα οφέλη της επαφής με τη φύση στην ψυχική και σωματική υγεία είναι πολλά και ακόμα ανακαλύπτονται νέα.... Περισσότερα »

Συμβουλές τόνωσης του εγκεφάλου για προστασία από το AlzheimerΣυμβουλές τόνωσης του εγκεφάλου για προστασία από το Alzheimer

Δεν επαρκούν τα σταυρόλεξα προκειμένου να "θωρακίσουμε" τον εγκέφαλό μας κατά της πιο σοβαρής μορφής άνοιας.... Περισσότερα »

Καινοτόμο πρόγραμμα για ασθενείς με πολλαπλό μυέλωμαVideo - Καινοτόμο πρόγραμμα για ασθενείς με πολλαπλό μυέλωμα

Έχοντας στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της τον ασθενή με πολλαπλό μυέλωμα, η Amgen Hellas σε συνεργασία με την Ελληνική Αιματολογική Εταιρεία σχεδίασαν ένα ολοκληρωμένο και ταυτόχρονα καινοτόμο πρόγραμμα ... Δείτε το video

Προβολή
Προβολή
© iatronet.gr 1999-2018  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
europa.eu   digitalplan.gov.gr   ktpae.gr   espa.gr
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης