ΕΝΔΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΕΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ. ΛΑΘΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Ή ΤΙ?

Ενδο- νοσοκομειακές λοιμώξεις και ουρολοιμώξεις. Μια αγνοημένη πηγή μικροβίων στα νοσοκομεία. η χρήση του χαρτιού τουαλέτας, όπως και αν γίνεται, δηλ...

Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2018, 11:28
KO BIDET INVENTOR


Ενδο- νοσοκομειακές λοιμώξεις και ουρολοιμώξεις. Μια αγνοημένη πηγή μικροβίων στα νοσοκομεία.
η χρήση του χαρτιού τουαλέτας, όπως και αν γίνεται, δηλ. από μπρος προς τα πίσω ή προς τα πλάγια, είναι, ιδιαίτερα στις γυναίκες, επικίνδυνη. το λίγο ή πολύ υπόλειμμα των κοπράνων μετά το σκούπισμα, μέσω της αποξήρανσης και της τριβής μετατρέπεται σε σκόνη, γεμάτη από επικίνδυνα μικρόβια, που κυκλοφορεί μέσω του αέρα σε όλους τους χώρους, κοντινούς ή μακρινούς του σώματος, του σπιτιού ή του νοσοκομείου.. έτσι μπορεί να μολύνει τα ουρογεννητικά όργανα, τις σπιτικές τροφές, ή όλα τα αντικείμενα των νοσοκομείων και να έχουμε, ανάλογα με την περίπτωση, ουρολοιμώξεις, τροφικές δηλητηριάσεις και ενδο νοσοκομειακές λοιμώξεις.
Να ληφθεί υπ όψη ότι οι ασθενείς των νοσοκομείων είναι συνήθως αδύναμοι ηλικιωμένοι, τραυματίες, άτομα με κινητικά προβλήματα κλπ, που δε μπορούν ακόμη και να σκουπιστούν επαρκώς. και αν σωστά το κεελπνό θεωρεί επικίνδυνη τη σκόνη που παράγεται κατά τη διάρκεια επισκευαστικών εργασιών στα νοσοκομεία και σωστά εκδίδει αυστηρές σχετικές οδηγίες, με ποια λογική θεωρείται ότι η άλλη σκόνη που παράγεται απ τα αποξηραμένα κόπρανα, είναι τόσο αβλαβής, ώστε να μη συνιστάται κανένα μέτρο για την αντιμετώπισή της?

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ