Προς νέο lockdown?

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αλλά και τις δηλώσεις Πέτσα στο ΣΚΑΙ κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει νέο lockdown, με ότι αυτό συνεπάγεται για...

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020, 10:06
Διαχειριστής

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αλλά και τις δηλώσεις Πέτσα στο ΣΚΑΙ κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει νέο lockdown, με ότι αυτό συνεπάγεται για την οικονομία της χώρας.

Βέβαια, αν μη τι άλλο φαίνεται πως τα μέτρα δεν αποφέρουν τα δεόντα αποτελέσματα και αυτό ίσως οδηγεί στο lockdown. Δεν είναι όμως μόνο η Ελλάδα που υπάρχει η σκέψη για νέο lockdown. Και στο Ισραήλ αλλά και την Ευρώπη όπου τα κρούσματα έχουν πληθύνει, φαίνεται πως δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

Όσο και να προσέξει ο κόσμος, ο ιός φάινεται να είναι ασυγκράτητος. Και αν σκεφθεί κανείς ότι από τον Οκτώβρη αναμένονται και οι συνηθισμένες ιώσεις, όταν κανείς δεν θα μπορεί πλέον να καταλάβει εάν έχει COVID - 19 ή Η1Ν1, τότε τα πράγματα όντως σοβαρεύουν.

Ας πειθαρχήσουμε τουλάχιστον στην χρήση μάσκας και ας κρατήσουμε τις αποστάσεις, όσο είναι ακόμη καιρός. Σε διαφορετική περίπτωση, ας είμαστε προετοιμασμένοι για νέα απομόνωση.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ