Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020
Διαχειριστής

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αλλά και τις δηλώσεις Πέτσα στο ΣΚΑΙ κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει νέο lockdown, με ότι αυτό συνεπάγεται για την οικονομία της χώρας.

Βέβαια, αν μη τι άλλο φαίνεται πως τα μέτρα δεν αποφέρουν τα δεόντα αποτελέσματα και αυτό ίσως οδηγεί στο lockdown. Δεν είναι όμως μόνο η Ελλάδα που υπάρχει η σκέψη για νέο lockdown. Και στο Ισραήλ αλλά και την Ευρώπη όπου τα κρούσματα έχουν πληθύνει, φαίνεται πως δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

Όσο και να προσέξει ο κόσμος, ο ιός φάινεται να είναι ασυγκράτητος. Και αν σκεφθεί κανείς ότι από τον Οκτώβρη αναμένονται και οι συνηθισμένες ιώσεις, όταν κανείς δεν θα μπορεί πλέον να καταλάβει εάν έχει COVID - 19 ή Η1Ν1, τότε τα πράγματα όντως σοβαρεύουν.

Ας πειθαρχήσουμε τουλάχιστον στην χρήση μάσκας και ας κρατήσουμε τις αποστάσεις, όσο είναι ακόμη καιρός. Σε διαφορετική περίπτωση, ας είμαστε προετοιμασμένοι για νέα απομόνωση.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Πλέον είναι πασιφανές ότι το lockdown είναι θέμα ημερών. Και πολύ αργήσαμε θα έλεγα....

Απ΄ότι φαίνεται για εκεί πηγαίνουμε. Και ποιος ξέρει τι μας επιφυλάσσει η συνέχεια...

Είναι γεγονός ότι ο κόσμος δεν προσέχει. Η σωστή χρήση της μάσκας είναι όνειρο θερινής νυκτός ενώ ο συνωστισμός δίνει και παίρνει. Με αυτά και μ΄αυτά σίγουρα πάμε για νέο lockdown.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ