Τοποθέτηση Φαρμακοποιού στο Φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ Χανίων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 29/8/2016Θέμα: «Τοποθέτηση Φαρμακοποιού στο Φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ Χανίων»Με το από 22/8/2016 Δελτίο τύπου, ο ΕΟΠΥΥ ανακοίνωσε την...

Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016, 12:44
ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΡΕΥΜΑΤΟΠΑΘΏΝ ΚΡΉΤΗΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 29/8/2016


Θέμα: «Τοποθέτηση Φαρμακοποιού στο Φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ Χανίων»


Με το από 22/8/2016 Δελτίο τύπου, ο ΕΟΠΥΥ ανακοίνωσε την επαναλειτουργία του φαρμακείου του οργανισμού στα Χανιά. Το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε σε μικρό χρονικό διάστημα και το φαρμακείο λειτουργεί τις εργάσιμες ημέρες 08:30-12:30, ενώ θα υπάρχει απογευματινή λειτουργία κάθε Δευτέρα και Πέμπτη από 15:00-19:00. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης ευχαριστεί θερμά γι’ αυτό τη Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ καθώς και την 7η ΥΠΕ Κρήτης κι εκφράζει τη βεβαιότητα ότι ήδη δρομολογείται η οριστική λύση του θέματος, ώστε να εξασφαλιστεί η αυτόνομη λειτουργία του φαρμακείου του ΕΟΠΥΥ στα Χανιά.
Θυμίζουμε ότι ο Σύλλογος Ρευματοπαθών Κρήτης με την από 26/7/2016 κοινή επιστολή (με τον Σύλλογο Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης «Ορίζοντας», καθώς και τον Σύνδεσμο Νεφροπαθών και Μεταμοσχευθέντων Ν. Χανίων «Η Ζωή») είχε ζητήσει την επίλυση του προβλήματος που παρουσιάστηκε λόγω της μετάταξης του φαρμακοποιού σε άλλη υπηρεσία. Συγκεκριμένα ζητήθηκε από τον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ καθώς και τον Υπουργό Υγείας, να «επιδείξουν ένα ασθενοκεντρικό πρόσωπο και να αντιμετωπίσουν με τη δέουσα φροντίδα τους πάσχοντες», ώστε να βγουν από τη μεγάλη ταλαιπωρία των μετακινήσεων, προκειμένου να προμηθευτούν έγκαιρα τις θεραπείες τους.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ