Η συμμόρφωση με τις συνθήκες νοσηλείας στα δημόσια νοσοκομεία

Η συμμόρφωση του ασθενή περιλαμβάνει και την στάση του απέναντι στην νοσηλεία στα δημόσια νοσοκομεία, που έχουν πολλά προβλήματα αλλά παρέχουν την...

Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018, 10:51
fzai

Η συμμόρφωση του ασθενή περιλαμβάνει και την στάση του απέναντι στην νοσηλεία στα δημόσια νοσοκομεία, που έχουν πολλά προβλήματα αλλά παρέχουν την δυνατότητα να αισθάνεται κανείς ασφάλεια.

Το βλέπουμε αυτό από πολλούς ασθενείς που δεν λογαριάζουν την ταλαιπωρία και κοιμούνται στα ράντζα κάνοντας υπομονή και μη διαμαρτυρόμενοι για την τύχη τους. Που βρίσκουν αυτό το θάρρος οι ασθενείς και συμμορφώνονται με τις όχι και τόσο καλές συνθήκες νοσηλείας? Υπάρχει κάτι στους ανθρώπους που δεν έχουν να δώσουν χρήματα στα ιδιωτικά νοσοκομεία, κάτι που τους ξεχωρίζει και τους κάνει να είναι διαφορετικοί από όλους τους υπόλοιπους. Πρόκειται για το θάρρος και την υπομονή, για την γενναιότητα και την αξιοπρέπεια. Αν το δεί κανείς έτσι, μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα στην ζωή του. Αν φαντασιώνεται πως ότι και να κάνει θα χρειαστεί χρήματα, τα πράγματα αλλάζουν δραματικά.

Σε τελευταία ανάλυση, δεν είναι όλοι ίδιοι σε αυτή την ζωή. Αυτοί δε που δεν μπορούν χωρίς τα χρήματα, φέρουν όμως και το μεγαλύτερο βάρος.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ