Έξοδος από την καραντίνα και ανωριμότητα

Η έξοδος από την καραντίνα συνοδεύτηκε από μαζικές συγκεντρώσεις και συναθροίσεις που αν μη τι άλλο δεν βοηθούν στο ξεπέρασμα της κρίσης και...

Τρίτη, 12 Μαΐου 2020, 11:39
Διαχειριστής

Η έξοδος από την καραντίνα συνοδεύτηκε από μαζικές συγκεντρώσεις και συναθροίσεις που αν μη τι άλλο δεν βοηθούν στο ξεπέρασμα της κρίσης και διακινδυνεύουν όλη την προηγούμενη προσπάθεια που καταβλήθηκε.

Το τι θα προκύψει μετά απ΄όλ αυτά δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Αυτό που είναι σίγουρο, είναι ότι κάποια στιγμή θα φανούν τα αποτελέσματα αυτής της συμπεριφοράς που απορρέει από το γεγονός ότι στην χώρα μας δεν είχαμε έξαρση της πανδημίας του κορωνοιού.

Λυπηρό επίσης είναι το γεγονός ότι είναι πάρα πολλοί οι συμπολίτες μας δεν λαμβάνουν καν στοιχειώδη μέτρα προστασίας και δυναμιτίζουν το κλίμα.

Θα περίμενε κανείς κάποια ωριμότητα από τον κόσμο ειδικά στην περίπτωση που έχουμε να κάνουμε με μια σοβαρή ασθένεια και δη άγνωστη. Σε κίνδυνο εκτείθενται βέβαια και οι ευπαθείς ομάδες αλλά συνολικά και όλοι όσοι πρόσεξαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα και εξακολουθούν να προσέχουν.
Θα πρέπει λοιπόν κάποτε να ωριμάσουμε και να δούμε τα πράγματα ως έχουν. Διαφορετικά με την λογική του ?δεν βαριέσαι? μάλλον αλλού οδηγούμαστε.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ