Σοβαρό αυχενικό πρόβλημα στα 20 μου

Καλησπέρα. Είμαι 23 χρόνων και σχεδόν 5 χρόνια έχω πολύ μεγάλο πρόβλημα στην περιοχή του αυχενα. Δύσκολο να αναλυθεί το ποσό υποφέρω σε λίγες γραμμές...

Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022, 01:24
DAPHNE2000

Καλησπέρα. Είμαι 23 χρόνων και σχεδόν 5 χρόνια έχω πολύ μεγάλο πρόβλημα στην περιοχή του αυχενα. Δύσκολο να αναλυθεί το ποσό υποφέρω σε λίγες γραμμές. Με λίγα λόγια, πονάω κάθε μέρα της ζωής μου, όλη μέρα, έχω περιορισμό στις κινήσεις, όταν βγαίνω έξω με φίλους πρέπει να κάθομαι με έναν τρόπο ώστε να ειναι υποφερτή η ενόχληση που νιώθω, κάθε κάποια δευτερόλεπτα κουνάω τον αυχενα μου για να νιώσω μια στιγμιαία ανακούφιση. Είναι σαν να έχω συνέχεια ένα βάρος το οποίο δεν μπορεί να ανακουφιστεί σε καμία θέση. Δεν θυμάμαι πως ειναι να ζεις χωρίς αυτό. Τους τελευταίους μήνες με χτυπάει ο πόνος πολύ έντονα στον αριστερό ώμο, και περιορίζει τρομερά τις κινήσεις και την δύναμη μου. Οι φυσιοθεραπειες δεν μου έκαναν καμία διαφορά. Κανείς δεν με έχει πάρει στα σοβαρά λόγω της ηλικίας μου. Το θεωρούν υπερβολικό και ασήμαντο να έχεις κάτι σε τόσο νεαρή ηλικία. Λες και ο πόνος κοιτάει από χρόνια..
Υπάρχει κάποιος που να ζει κάτι παρόμοιο; Θα ήθελα να καταλάβω αν είμαι μόνη, ή αν υπάρχει ένας άνθρωπος που μπορεί να κατανοήσει αυτό που ζω..

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ