Ψηλαφητό γρομπαλάκι δεξιά στο λαιμό που δεν φεύγει

Καλησπέρα σας. Εδώ και ένα χρόνο σε τυχαία ψηλάφηση στο λαιμό μου, ανακάλυψα ένα ψηλαφητό γρομπαλάκι δεξιά στο λαιμό μου το οποίο υπάρχει τουλάχιστον...

Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2023, 23:55
FOREST

Καλησπέρα σας. Εδώ και ένα χρόνο σε τυχαία ψηλάφηση στο λαιμό μου, ανακάλυψα ένα ψηλαφητό γρομπαλάκι δεξιά στο λαιμό μου το οποίο υπάρχει τουλάχιστον εδώ και ένα χρόνο. Σε υπερηχογράφημα ενημερώθηκα ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό , ότι ίσως προέρχεται από κάποια λοίμωξη και μπορεί να το έχω εφόρου.
Ωστόσο , εγώ και μόνο στην ιδέα ότι υπάρχει και δεν φεύγει φοβάμαι και ανησυχώ μήπως υποκρύπτεται κάτι κακό. Είμαι 32 ετών χωρίς κληρονομικό ιστορικό καρκίνου. Σε υπέρηχους γεννητικών οργάνων , άνω και κάτω κοιλίας δεν έχει βρεθεί κάτι κακό πέραν μιας αδενομυωμάτωσης στο πυθμένα της χολής σε ελάχιστα μικρό μέγεθος Σε υπέρηχους θυροειδή υπάρχουν οζίδια μικρού μεγέθους από νεαρή ηλικία μέχρι σήμερα .
Αυτό το γρομπαλάκι στο λαιμό με ανησυχεί ακόμα όμως και δεν μπορώ να ησυχάσω. Υπάρχει η πιθανότητα μεταστατικού καρκίνου ή λεμφώματος ; τι άλλο χρειάζεται να κανω για να μάθω τι ακριβώς συμβαίνει με αυτό.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ